<

Сапожніков дає відповідь на публікацію “Нововолинська влада порушує виборче законодавство”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 11.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 15

У редакцію інтернет-видання “БУГ” надійшло письмове повідомлення від Віктора Сапожнікова про те, що він не погоджується з інформацією, опублікованою у публікації “Нововолинська влада порушує виборче законодавство“, і вважає її недостовірною.

001

002

003




коментарів: 15
    • тільки щось про звітування наш міський голова згадує лише перед виборами, а не раз на рік…савпадєніє?не думав

  1. Прошу аміністраторів Бугу обєднати дану публікацію з відповіддю”Сапожніков дає відповідь на публікацію у рубриці “Чутки над БУГом”. В даних публікаціях штаб і сам мер подає два різних своїх статуси в одному він, як кандитат у мери, а другій, як публічна особа держ.службовець, що засвітчує про недостовірність інформації і супуречить одна-одній. Пані екс-прокурорша трошки спізнилася у відбілюванні свого боса, який вже публічно заявив про свій статус. Так хто ж він насправді, кандидат чи публічна особа, яка звітує? Ви, а саме бомонд штабу Сапожнікова оприділіться в якому статусі виходите до людей вішати лапшу на вуха і узгоджейте між собою, що збираєтесь публічно публікувати в ЗМІ, бо якось смішно виходить та самого Сапожнікова виставляє в незручному ракурсі. Прокол штабу В.Б. Сапожнікова явний і потребує біль широкої публікації, ось чому я запропонувала вам обєднати дані публікації і зробити один розширений матеріал, вийде шикарно.

  2. Пан-товариш Сапожніков підбирає у свою виборчу команду певних, досить таки цікавих осіб. І минулого разу у міській виборчій комісії було двоє, котрі раніше мали великі проблеми із законом. Цього разу не знаю, бо поки-що не цікавився. Проте, якщо вони є – будуть відомі і їхні біографії. А.Медина написав правду. А вона бач, не подобається міському голові. Ви такі завжди були, В.Б. Із самісіньких початків вашої появи у “жовтому” будинку. Мстиві та непорядні. Збавте оберти, бо буде “Нововолинськ без Сапожнікова!” Акція оголошувалась безтерміновою, забули? Це вам не 2005 рік.

    • Ти свою молодість згадай, Анатоль. Як воно тоді було і як зараз стало.Отож бо й воно!Ти вже молоді поступися, вона молодь має більше мізків ніж в дідуганів старих таких як ти.Що ти можеш зробити у місті-нічого! А молодь багато чого може!Ти вже відстріляний патрон, хіба порозмовляти, але ж тебе ніхто не слухає та не вірить. Бо люди вже ситі тими побрехеньками політиків та їх обіцянками та цацянками.Молоді треба дорогу давати. Он скільки молоді іде в депутати.Вони енергійні та розумні, не то що ти, штукатурка сиплеться вже

      • Сапог також пенсіонер. Ще й хворий пенсіонер, бо не один раз лікується в лікарні протягом року. Нащо нам хворий пенсіонер на такій посаді???

  3. сапожников почему тарифы на отопление в нововолынске самые дорогие по области?ты что голодомор хочешь устроить?

    • По-перше, це не він встановлює тарифи на тепло, а Київ.
      По-друге, в нас найнижчі тарифи на воду, за ЖЕКи і т.д. Чому ж ти за це не питаєш???

  4. Тут потрібно одне єдине рішення. 25 жовтня місцеві вибори ,на вулиці стає холодно. Потрібно змінити “взуття” ,отже “ЗАМІНИТИ ЧОБОТА”

  5. Чому він пише, що має звітувати не раніше ніж раз на рік, а в газеті, які роздавали перед зборами, не тільки в першій школі так званий звіт за всю каденцію Сапожнікова. Чому написано на звороті, що за друк відповідальний Очеретко? Хто такий Очеретко, щоб він відповідав за друк звіту мера? Якщо це обов’язковий звіт мера, то за які гроші він друкував цей звіт? Якщо за міський бюджет, то чому на крейдяному папері? Я вважаю, що обласна прокуратура повинна в цьому розібратись. Шановні журналісти подбайте про подання в прокуратуру. Вона розбереться за які гроші надруковані матеріали і чи порушив Сапожніков закон.

    • для сапога нарушить закон все равно что для меня выпить стакан воды он знает что откупиттся(сапог)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота