<

Розмітка у Нововолинську: депутати запропонували підряднику змінити схему руху на певних дорогах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:34 | 21.03.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2821
/ коментарів 5

21-го березня відбулася робоча зустріч депутатів Нововолинської міської ради з представником підприємства «Модуль експрес», яке розробило схему організації дорожнього руху в Нововолинську.

Про це пише міська рада у фейсбуці.

Разом із заступником міського голови Миколою Пасевичем і керівником Виробничого управління комунального господарства Олегом Голяном детально розглянули проєкти, обговорили норми ДСТУ щодо організації руху.

Депутати міської ради, як представники громадськості, висловили своє бачення і думку мешканців. Зокрема, щодо дорожньої розмітки та дорожніх знаків. Обговорювали доцільність запровадження трьох смуг руху на деяких вулицях міста. За словами депутатів, при формуванні схеми організації не були враховані радіуси заїзду великогабаритного транспорту.

Спільно з представником підприємства «Модуль експрес» депутати проїхалися вулицями міста і надали свої пропозиції від імені мешканців щодо змін на певних ділянках і перехрестях. Усі пропозиції будуть розглянуті й вивчені розробником, аби чинні вимоги законодавства були дотримані.

До слова, про які конкретно вулиці йшла мова журналістам БУГу не відомо, оскільки їх на зустріч не запрошували. А після неї представник підприємства не захотів говорити зі ЗМІ.

Читайте також:

На дорогах Нововолинська з’явилася нова розмітка: мешканці незадоволені.

Розмітка нова, а звички — старі: у Нововолинську продовжують змінювати схему дорожнього руху.




коментарів: 5
  1. Яка вартість проекту розмітки вулиць? Яка вартість розмітки? По вул Шахтарській розмітки вже не видно.

  2. Для того щоб хтось з наближених добре заробив придумана схема ‘ аля мегаполіс ‘, або окружна в Києві ! Раніше хоч фарба була нормальна, а нові художники з цим не паряться. Бізнес є бізнес.

  3. Ідіотизм … Які три полоси руху в Нововолинську? Для чого? Майже мільйон викинули минулого року- де розмітка!!! Перестаньте красти,бо буде боляче…

  4. Підтримую попереднього коментатора. А також пропоную зробити 6 полос в кожну сторону і не важливо що дорога цього не дозволяє…

  5. Дорогу на Благодатне зробіть,бо скоро і маршруткі іздити перестануть,а потім розмітку по …… кількість полос робіть.Може вже хватить гроші громади пі….!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота