<

Розкрадання на шахті №1 «Нововолинська» : директор копальні коментує ситуацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 7.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарів 17

7-го жовтня інтернет-виданню «БУГ» стало відомо про повторну крадіжку кольорових металів на шахті №1 «Нововолинська». Нагадаємо, що 6-го жовтня ми повідомляли про ситуацію такого ж характеру, яка була помічена 4-го жовтня.

Цього разу журналісти інтернет-видання «БУГ» вирішили самі навідатися на територію шахти та перевірити правдивість інформації, поспілкувавшись із директором Андрієм Пилипюком.

Із території шахти зникло приблизно 200 кілограмів міді. Та незрозумілим для самого директора  залишається питання: чому охорона нікого не затримала, адже винести таку кількість міді з шахти та вивезти її з території, при цьому залишитися непоміченим – нереально. Та й дивно, що охоронці відразу не викликали працівників правоохоронних органів, а залишили лише службову записку. Варто взяти до уваги, що розібрати підстанцію та  видобути з неї мідь може лише обізнана у цій справі людина.

При розмові ми вирішили поцікавитись інформацією, яка була надана в одному з коментарів у попередній статті стосовно «восьми  зниклих моторів, які ще Шостак (колишній керівник шахти) привіз із Харкова». Директор запевнив, що 4 з цих двигунів передано на шахту «Бужанську», 2 знаходяться на конвеєрі, а ще 2 – на території копальні та наразі не експлуатуються.

dsc_2077

Як зауважив Андрій Пилипюк, завдяки відрядженню у Київ, яке тривало з 3-го по 5-те жовтня, працівники шахти сьогодні, 7-го жовтня, отримають заробітну плату за серпень та частину вересня.

Заява про розкрадання обладнання від імені директора шахти №1 Андрія Пилипюка, була зареєстрована у відділку поліції 6-го жовтня. Того ж дня працівники правоохоронних органів розпочали слідчі дії та кримінальне провадження.

dsc_2065
dsc_2080




коментарів: 17
  1. Ну, як завжди в стилі совка коли немає, що сказати на своє виправдання, тоді обовязково потрібно згадати невістку – хто винен? невістка! А-я-я-й Андрій Петрович, як це низько і безхребетно! Кайся!

  2. Ты сначала покажи восемь из десяти движков 55ок которые привез Шостак и скажи куда бабки за медь подевал? А то что первый ворюга на шахте Мигас и говорить никому не нужно ..все и так знают . Который ворует под твоей крышей.А потом будешь нам розказывать как тебя твоя охрана поимела..эту лапшу мы с ушей струсим и самое главное , розкажы всем как ты розворовал с Мигасом техкомплекс.. заведи туда журналистов и пускай там пофотографируют, тогда тебе точно ЖО*А!!!!

  3. Потрібно повернути туди Шостака що б він прийшов і перевірив все що вкрав цей злодюга!!!

  4. чув від друга який працює на першій шахті що Мигас разом з директором увесь мідний кабель з шахти вивезли !! куди наша поліція дивиться????

  5. Говори но незагаварюй і небриши! На Бужанку виїхало чотири мотори два з них нові з Харькова, а два старі б/у. На фото, я не бачу жодного нового мотору, бачу якиїсь металолом більше нічого, а з Харькова моторів приїхало 10-ть штук. Де мотори? Мабуть потрібно шукати на одній із шахт Червонограда, правда Андрій?

    • Згідний. Але виникає питання ще одне, навіщо на закриту шахту виписувати 10 нових двигунів. На “Буданську” з царської руки прийшло 4 двигуни, 55кВт і ті по документах оформили нібито вони прийшли з “Греданіт”а, а в замін знову ж забрали. Я звичайно людина, яка спостерігає, але я бачив і знаю. 100%.

    • ПАГАНОГО нічого нам не робив, нехай перестане розкрадати шахту! І говорити неправду, тобто (брехати).

  6. Усі хоч розуміють, що слова, це лише слова, жодного документу про розкрадання нема, ні заяви охорони, ні протокола поліції про незаконне переміщення, ні чека з металолома! Як ви збираєтесь карати людину, вину якої не доведено? Охорона фото показала, записи вказівок чи може конкретно прізвища водіїв які вивозили (не в карманах же винесли 200 кг міді самі нашальника)? Чому всі говорять інічого не роблять, а поліцію звинувачуюють, читайте матчасть, закони і кодекси, де описано підстави проведення розслідувань та інвентаризацій.
    Люди пускати слова на вітер любий дурень може!!!Де докази причетності Мигаса, пилипюка? А от до охорони, яка мовчить є питання!!! Це аналогічно як з корупцією боротися, кричать всі, а при цьому лікарю могорич сунуть!!!
    Думайте, Бозя дав голову не для їжі і крику, там ще мозок є!!!

  7. а я вам скажу що на шахті крадуть всі – починаючи від того грубого сторожа і кінчаючи директором.я до речі теж краду.

    • А коли і де не крали?І при совєтах ніодин з сільських без затяжки додому не йшов.А в 90-х не одного похоронили через мідь….Бізнеса на міді повідкривали.Завод СТО продали,як маму рідну.Гаспідари!!!

  8. Ото як тільки починає працювати нормальний директор, так зразу на нього вішають якогось собаку.
    Танчева вигнали, Пирога вигнали, тепер за Пилипюка взялись?

  9. В попередньому коментарі я говорив про ранкові відвідування шахти керівництвом от і все на лице….. спить охорона, спить. Андрій Петрович, укладайте договір з воїнізованою охороною, а цих гоніть в три шиї. Нормальні мужики за 2700 грн. сімю не прокормлять, от і крадуть або в темі з грабіжниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота