<

Розбірки на шахті №9 «Нововолинська»: охорона не пропустила Танчева і викликала поліцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:50 | 25.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментарів 30

Зранку 25-го квітня на копальню №9 викликали поліцію. Як повідомляли, прибули правоохоронці ймовірно через те, що на днях у Нововолинську зупинили машину з вугіллям з дев’ятки без відповідних документів. Як повідомили БУГу у поліції Іванич і Нововолинська, затримань машин з вугіллям поліція не проводила. Поліцейські Іваничівського відділення поліції виїхали до копальні на виклик через «проникнення у службове приміщення».

Як розповів БУГу начальник Іваничівського відділення поліції підполковник поліції В’ячеслав Мартинюк, зранку 25-го квітня надійшло повідомлення від представників ДП «Волиньвугілля» про те, що виконуючий обов’язки директора, на їхню думку, незаконно проник в службове приміщення, не маючи на це повного права.

“На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. На даний час проводимо перевірку за даним фактом”, – зазначив поліцейський.

Мартинюк повідомив, що ніяких затримань машин з вугіллям поліція не проводила.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Нововолинського відділення поліції підполковник Василь Бучинський розповів, що 24-го квітня нововолинська поліція не фіксувала незаконного вивезення вугілля.

Що сталося 25-го квітня: поліцію викликали на шахту №9 через те, що Павло Танчев приїхав на копальню і хотів зайти у приміщення, проте вже фактично не є керівником “дев’ятки”.

Як розповів голова профспілкового комітету шахти Тарас Біляк, Танчев, який наразі знаходиться у відпустці, приїжджав за своїми особистими речима. Його пускати не захотіли і викликали поліцію.

“Вони (поліція) приїжджали через те, що Танчев Павло, який знаходиться на лікарнянному, приїхав за своїми особистими речима. Про це був попереджений тимчасово виконуючий обов’язки директора. Також на робочому місці знаходилася нормувальниця і головний геолог нашої шахти”.

Як розвіповіли БУГу, охоронник викликав поліцію. Також на місце прибув Олександр Стойловський, керівник «Бужанської» та інші шахтарі.

Завершилося все тим, що поліція взяла у присутніх роз’яснення. Танчев забрав свої речі в присутності правоохоронців і покинув копальню.

Зазначимо, що чутки про автомобіль з вугіллям без документів, все ж таки мають підгрунтя. Як стало відомо журналістам, на копальні проводиться службова перевірка: якимось чином напередодні зникла книга, в якій охоронник повинен відмічати автомобілі з вугіллям, що покидають копальню.

Нагадаємо, зранку 25-го квітня БУГ повідомляв, що на копальні працювали правоохоронці.




коментарів: 30
  1. на робочому місці знаходилася нормувальниця і головний геолог нашої шахти”….в суботу??? Хотіли крадене вугілля сховати.

  2. Кіровніків потроху беруть за дупу.а біляк певно вдолі. так мазу тягне за танчева з шаріком.

  3. ДП на чолі з юрківим і ко. на карантині в корні зглузду зїхали. Бужанку граблять як ніколи. А на девьятки пока директор на лікарняннлму задумали дескритувати з видуманною машиною.Щоб засунути свої брудні руки на на дев’ятку і грабувати ще і їі.

  4. Ти диви як вони зашивилилися під кінець карантину, бо добре знають що люди знову вийдуть на акції протесту проти цієї банди в дп і на цей раз будуть стояти до кінця поки не поженуть їх. А краще хай ці зїзджі козачки їдуть по своїх домівках. Вже награбили досить.І як не дивно ні хто з Волині не буде бачити ваші статки.

  5. хе-хе, і цей народ каже, шо йому парткоми жити заважали.. “революційних тройок” вам не вистачає..

  6. Це ДП завжди була«шарашкіна кантора»,а тепер ще донецька наглота у руля…слів не хватає. А ще як розкажуть, як донецькі в очі хамлять нашим гірникам,то взагалі враження, що скоро януковичу і азірову будемо червону доріжку стелити…

  7. А чому не кажуть, що Танчев надав збитків державі на дуже велику суму під час керівництва “Бужанки”, а також ” Шахти 9″.Що під його керівництвом дуже багато було порушень по закриванню додатковоі зарплати ОКРЕМИМ ЛЮДЯМ”ШИСТЬОРАМ”,а також незаконного вивезення вугілля і закупівлі старого обладнанння по завищенній сумі ,а також обладнання , якого ніхто навіть не бачив.Давайте люди дивитись зряче! Немає кого захищати!На рахунок акціі протесту, то нехай продажні шкури стоять і відробляють своі гроші, а простих роботяг не трогають!!!

  8. Адепт руського міра стойловський, проплативши в Києві , приїхав на Волинь спасати вугільну галузь … але зрозумів , що все було спасено вже до нього , щоб не втратити проплачених коштів ( платить ще певну суму в Києві , там таких лохів люблять ) і з‘являється на Бужанці . Але там з подивом для себе він бачить , що люди мають свою Гідність і гонять його як сраного кота … І знову він платить гроші і опиняється в ДП , де разом з юрківом придумують різні схеми по вугіллю … одна з них це добування 100-150 тон вугілля в сутки а показують 50-70 тон в сутки (чим підставляють нового директора ), де різниця це вже прокуратура скаже . Ну що ж , ждемо закінчення карантина і кінця руського міра .

  9. Великий комбінатор порплиця намутив з кисильовим тепер мутить з юрківим. Чим скоріше поженем цю банду махінаторів тим краще буде.Цей юрист тідьки добре знає схеми розкрадання ДП.Того то ці брудні керовники і покликали в допомогу місцевого злодюшку.

  10. Танчева і Шарка вигнати із займаних посад!!!За весь час керування вони розікрали вугільну галузь Волині і привели з собою непотрібних людей,які думають тільки про своі дупи,але надіємся що скоро вони подінуться.Такі люди нам не потрібні!Ганьба! Юрків наведе порядок і галузь оживе!!!

  11. Шахта 9 і шахта”Бужанська”за Юрківа В. П.Кращого керівника ще не було на Волині.Юрків наведе порядок і справедливість.

  12. Після карантина наведем порядок це вже точно. Хай краще ці юрківи вже тікають. Це буде для них найкразий варіант!!!

  13. Кеш, ти напевно був в тих “Трьох Бобрах” в яких продавали своє власне”Я” і вугільну галузь Нововолинська за бутилку смардюхі.Позор!!!

  14. А ти Кеш, вже не працюєш на шахті бо твого куратора вже прибрали за розкрадання держмайна!!!А ти наступний!Так що шукай роботу!!!

  15. Оскільки твого “куратора” звільнили від займаноі посади і ти “Кеш” будеш наступний скоріше всього.Я знаю хто ти!Шукай роботу доки є.Але з такими рекомендаціями” заслуженого очколиза ,як у тебе будуть, то навряд чи.Такі,як ти нам не потрібні! Якось без тебе справимся!Good bye”Кєша”

  16. ЗАВТРА НА Ш-9 БУДУТЬ ПРЕДСТАВЛЯТИ НОВОГО ДИРЕКТОРА , ЩЕ ОДНОГО АДЕПТА РУСЬКОГО МІРА … ВСІ НА ЗУСТРІЧ !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота