<

«Рівень злочинності у селищі впав», – староста Благодатного Олена Леоненко висловила підтримку шерифу Віктору Циплакову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 29.11.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1561
/ коментарів 6

Староста селища Благодатне Олена Леоненко висловила свою підтримку шерифу Віктору Циплакову, якого несправедливо засудили.

Нагадаємо, поліцейський намагався затримати п’яного прокурора за кермом, але його самого судили. 21-го листопада Рожищенський районний суд визнав винним поліцейського Віктора Циплакова у порушенні недоторканості житла. Йому призначили – два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. Він подаватиме апеляцію.

Староста Благодатного Олена Леоненко зазначила, що після появи на території селища шерифа Віктора Циплакова злочинність значно впала. Він допомагає всім мешканцям, які до нього звертаються. А рішення суду, на її думку, несправедливе.

«Завжди підкаже, як вирішити проблему, надасть пораду, вислухає та допоможе. Люди дуже ним задоволені. За понад рік роботи на нього не було жодної скарги.

Це не тільки йому вирок, а всій поліції. Вважаю, рішення суду неправомірним та несправедливим. Таких людей, як Віктор, одиниці. Нам дуже пощастило, що він є нашим шерифом. Ми ним пишаємось», – сказала староста.

Вона додала, що й надалі жителі підтримуватимуть Віктора Циплакова та надіються на справедливе рішення апеляційного суду, яке повністю виправдає поліцейського.

Читайте також:




коментарів: 6
  1. А що у богом забутому Благодатному ще була якась злочинність???:))
    Хіба Пєтя у Васі курку поцупив:)))))

  2. Я його тоже знаю з хорошої сторони Вітя хороший поліцейській, завжди все що треба допоможе, за нами правда і апеляція скасує рік умовно.

  3. “Впав” кажете, рівень злочинності та й лежить? Можна ж було написати: “Зменшився, знизився, поменшав…” тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа