<

Реконструкцією тепломереж у Нововолинську зайнялися в розпал опалювального сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 29.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську будівельники з Івано-Франківська реконструюють вуличні тепломережі. Їх завдання − якнайшвидше замінити майже кілометр зношених труб на енергоощадні. Завдяки цьому значно поліпшиться якість послуг для трьох тисяч абонентів комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго», – інформує Волинська ОДТРК

Фоторепортаж інтернет-видання “БУГ”:

_MG_9971
_MG_9972
_MG_9975
_MG_9976
_MG_9978
_MG_9982
_MG_9986
_MG_9988
_MG_9994
_MG_9999

Шість мільйонів 700 тисяч гривень виділив Фонд регіонального розвитку на комплексну модернізацію об’єктів комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго». Йдеться про заміну майже кілометра труб вуличних тепломереж. Реалізує проект ТзОВ «Калина» з Івано-Франківська. Воно виграло тендер на проведення робіт у шахтарському місті.

«2 листопада Нововолинська міська рада підписала з нами угоду. І вже 5 листопада ми приступили до проведення будівельно-монтажних робіт. На Волині ми перший раз працюємо. Тут приємні люди з якими цікаво співпрацювати. Зараз ми випереджаємо графік. Нам треба до 15 грудня здати. Але, думаю, ми завершимо роботи до 5-6 грудня», − розповів заступник директора ТзОВ «Калина» Роман Богонос.

«Я приглядався як вони це роблять. Робота триває, але уся складність у тому, що все виконується в опалювальний період і на діючій тепловій мережі. Потрібно ту мережу зупиняти, випускати теплоносій і виконувати відповідні роботи, а потім знову запускати теплоносій, розповітрювати об’єкти. Це незручності як для підприємства, так і для мешканців. Мешканці це відчувають», − зауважив директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк.

Після реконструкції вуличних мереж у Нововолинську закриють одну з котелень, що вичерпала свій ресурс. Це зекономить тепловикам мільйон кубів газу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок