<

Питання використання символіки ОУН депутати Нововолинської міської ради відклали на потім

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 21.09.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 13

19-го вересня на сесії Нововолинської міської ради запропонували внести до порядку денного питання про підняття над будівлею міськради прапора ОУН. Мер відклав його на потім, щоб детально вивчити в депутатських комісіях.

Депутат Нововолинської міської ради, помічник народного депутата Ігоря Гузя, Валерій Мних перед засіданням зачитав звернення від громадських організацій Нововолинська, які просили прийняти рішення про постійне розміщення на будівлі міської ради червоно-чорного знамена ОУН поруч із Державним прапором України.

Міський голова Віктор Сапожніков запропонував не включати це питання до порядку денного 26-ї сесії і розглянути його пізніше.

“Ми повинні відпрацювати положення використання цієї символіки та розглянути в комісіях і на Дні депутата, щоб прийняти виважене рішення. Я знаю хто підписав це звернення, не всіх цих людей я поважаю. Та наприклад на день УПА, на свято Покрови цей прапор буде вивішений. Зараз пропоную не спішити”, – зазначив мер.

Депутати підтримали рішення Сапожнікова. Додамо також, що Мних перед сесією, 17-го вересня, на Дні депутата також хотів повідомити про дане звернення. Та тоді йому не надали можливість висловитися.

Фото – День депутата

Фото – сесія Нововолинської міської ради

Заява-звернення від громадських організацій

Зазначимо, що у зверненні вказали, що просять розглянути питання постійного розміщення червоно-чорного стяга ОУН поряд з Державним прапором України на адмінбудівлі міськради.

Нагадаємо, 7-го вересня на сесії Володимир-Волинської міської ради депутати затвердили рішення про підняття біля адміністративного будинку Володимир-Волинської міської ради, а також на будівлях, у яких розміщуються органи місцевого самоврядування, революційного прапора ОУН у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв (таких днів визначили дев’ять у році)

Керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, громадських об’єднань міста Володимира-Волинський рекомендували вивішувати революційний прапор ОУН на будівлях у дні, затверджені в додатку до цього рішення.




коментарів: 13
  1. Міський голова Віктор Сапожніков, як публічна особа, не мав права привселюдно повідомляти про свою неповагу до декотрих підписантів цього “ЗВЕРНЕННЯ”. Міський голова В.Сапожніков, навіть після нещодавнього інциденту зі його портретом на міській дошці пошани, як обранець територіальної громади Нововолинська, повинен був обійтися без персональних висловлювань, навіть узагальнених, на адресу керівників ГО та політичних партій.
    Як вбачається, міський голова не знайомий із “Правилами моральної поведінки державних та місцевих службовців”.
    Вочевидь, міський голова не знає, що “Регламентом” міської ради заборонено коментувати виступи міських депутатів. Інше.

  2. ну боролися, ну перемогли – в результаті дупа… перемогли б на 50 років раніше – була б дупа на 50 років раніше, і шо ?

  3. Хай цей прапор вивісять на своїх машинах чи офісах ГО,з кількістю 5 чоловік,самі підписанти і це буде достатньо. Ніхто нічого немає проти.

  4. Хай той прапор Піцюра повісить собі на пятую точку, він не є державним і нема чьо йому там вісіти…. повісять цей то і інші Піцюри будуть кричати шоб ше їхній там повісили….

  5. Цей прапор вкрали ПСи(80% зеки).Абревіатуру “ОУН” вкрав провокатор кгб корчинскій зі своїми атмарозками.Якщо гляните на підписи,то ,наприклад,мигас -це провокатор(можливо з кгб),навчався в расєї .ПСи хочуть перед виборами таким чином зробити собі рекламу краденим прапором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця