<

[Оновлено] Психоневрологічне відділення у Нововолинську поки не закриватимуть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 13.01.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
152
/ Коментарі відсутні

Нововолинське психоневрологічне відділення не закриють до 1-го березня 2017-го року.

Вирішення цієї проблеми забезпечили помічники народоного депутата Ігоря Гузя. Як інформувалося раніше, 15-го листопада під час свого приїзду представники Олицької психіатричної лікарні повідомляли про закриття відділення 15-го січня 2017-го року.

13-го січня на зустріч із медперсоналом приїхали депутати обласної ради Борис Бабійчук та Володимир Кметь. Згодом до зустрічі долучилися і помічники народого депутата Ігоря Гузя. Андрій Бокоч, зателефонувавши до начальника управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігора Ващенюка, повідомив, що відділення у Нововолинську не закриють до 1-го березня 2017-го року, а до цього часу шукатимуть альтернативні шляхи вирішення цієї проблеми.

13-го січня зі спеціалізованого закладу вже були виписані всі пацієнти, а в понеділок, 16-го січня планувався приїзд представників Олицької психіатричної лікарні, аби розрахувати всіх працівників нововолинського відділення.

Згодом завідуюча психоневрологічним відділенням Оксана Брус розповіла журналістам «БУГУ», що працівників викликали до головного лікаря НЦМЛ Віктора Мороза. Він підтвердив слова Андрія Бокоча, стосовно офіційного рішення  Ігора Ващенюка про закриття психоневрологічної філії у Нововолинську , яке все ж таки відтерміновується до 1-го березня 2017-го року. Робота лікарів продовжується у звичному режимі.

«Принципово важливої інформацї працівниками психоневрологічного відділення не повідомили», – додала Оксана Брус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя