<

Продавали психотропи на 100 тисяч грн щомісяця: у Нововолинську викрили трьох наркозбувачів

14:55 | 17.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
3849
/ 1 коментар

16-го вересня поліцейські викрили осіб, які здійснюють незаконні збути особливо небезпечної психотропної речовини Альфа «PVP» на території Нововолинська.

Слідство встановлено, що до злочинного угрупування причетні двоє чоловіків 47 та 20 років та 35 річна жінка. Усі члени угрупування є жителі міста Нововолинськ, – повідомляє поліція Волині.

Протягом липня-вересня 2023 року правоохоронці задокументували 8 фактів збуту психотропної речовини Альфа «PVP». Встановлено, що приблизний дохід за цінами «чорного ринку», отриманий від незаконної реалізації наркотичних речовин, складає понад 100 000 грн на місяць.

Цю ж речовину знайшли та вилучили під час санкціонованого обшуку у фігурантів за місцем проживання.

16-го вересня усіх фігурантів даної справи було затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно).

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту й збут наркотичних засобів передбачено покарання від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.




один коментар
  1. За збут треба більш суворіше покарання! Від тих “солей” в людей зриває дах… Таке чудять,це просто жах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя