<

Продавала на ринку зловлену рибу: у Нововолинську на жінку склали адмінпротокол

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 19.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарі 3

15-го березня на ринку 15-го мікрорайону у Нововолинську рибоохоронний патруль виявив жінку, яка продавала рибу без відповідних документів.

Інспектори перевіряли потенційні місця незаконної торгівлі водними біоресурсами у Нововолинську, – інформують на сайті Волинського рибоохоронного патруля.

Близько 17-ої години на стихійному ринку міста на 15-му мікрорайоні було виявлено громадянку, яка реалізовувала рибу: карась сріблястий – 3 екземпляри та 2 екземпляри щуки. При перевірці дана особа не змогла надати документи, що підтверджують законність походження водних біоресурсів.

На особу складено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення порушниці до відповідальності.

Довідково: стаття 88-1 КУпАП визначає, що порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.

Фото на головній – ілюстративне




коментарів: 3
  1. Рибоохороний патруль розклили справу тисячоліття. МОЛОДЦІ. підвищення світе. А то нічого що на заставах сітками ловлять, на річках сітки, підривкі і т. д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя