<

Поліцейські спільно з муніципалами замалювали написи з рекламою наркотиків у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 16.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2366
/ коментарів 5

Поліцейські спільно з муніципальною вартою та громадськими активістами зафарбовували У Нововолинську написи сайтів, на яких можна придбати психотропні речовини та наркотики.

Більшість з нас неодноразово бачили, на перший погляд, нерозбірливі написи на фасадах будівель, які насправді є адресами сайтів та телеграм-каналів, де можна замовити наркотики, пишуть на фейсбук-сторінці Володимир-Волинського районного відділу поліції.

Аби зменшити тенденцію розповсюдження наркотичних речовин серед молоді, поліція і надалі планує проводити рейди містом.

Правоохоронці звертаються до усіх свідомих громадян міста, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ повідомляти або за можливості самостійно зафарбовувати інтернет-адреси.

“Будьте свідомими та пам’ятайте відповідальність починається з тебе!”.




коментарів: 5
  1. Шановні представники поліції та муніципали Нововолинська! Треба не замальовувати фарбою написи, бо цим ВИ самі порушуєте Благоустрій і здійснюєте дрібне хуліганство, а звертатись до балансоутримувачів будівлі чи споруди і дати припис на усунення напису, тобто провести роботи по фасаду. Ганьба!

  2. Замість того, щоб недоноскам почки відбити р яйцяазом з лівером, приходиться підтирати за казлами такі написи. Такі часи горе-демократії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя