<

«Почесний професор»: ексмер Нововолинська отримав науковий ступінь

17:55 | 7.02.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1410
/ коментарів 7

Колишній міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков отримав звання «Почесний професор» у Тернопільському університеті, що нині називається ЗУНУ, філія якого розташована в Нововолинську.

Про це повідомили на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Там зазначили, що Віктор Сапожніков, який є викладачем кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін НННІЕМ ЗУНУ, отримав «високе звання «Почесного професора» Західноукраїнського національного університету. Це звання було присвоєно Віктору Сапожнікову відповідно до ухвали Вченої ради Західноукраїнського національного університету 31 січня 2024 року.

Нагадаємо, що згідно із сайтом ЗУНУ, директором Нововолинської філії ЗУНУ є давній друг Віктора Борисовича Сапожнікова – Роман Чорний. Який працює на тій самі й кафедрі, де й ексмер Нововолинська.




коментарів: 7
  1. “Ні Бога не боїться, ні людей не соромиться!”. Вітання з новим досягненням!

  2. Студент Тернопільської Академії Народного Господарства :

    Дивлячись, як змінюється назва нашого, одного із найпрестижніших, ВУЗ-ів України можна поставити під заперечення слова Тараса Григоровича про те, що докотилася до краю.. Ні! Ще є куди зкочуватися! Хоча це вже і не початок.. Маю наувазі реформи, звичайно)

  3. як було, так і лишилось…….ні в одних , ні в других……..ні сорому, ні совісті…….і це дуже м”яко сказано

  4. сьогодні на ринку ходив колишній лікар Мороз, знаєте просто гидко на нього дивитися…та подіньтеся всі з цього міста!! ви вже так накерували…

  5. професор-тезка яник нервово курить від такої конкуренції.
    сапог, який слідуючий крок, сй*буватись в рашу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота