<

Початок нового навчального року: у ліцеях Нововолинська пролунав перший дзвоник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 1.09.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1744
/ Коментарі відсутні

Завдяки нашим військовим, які оберігають населення від ворога, 1-го вересня шкільний колектив мав змогу провести урочисту лінійку для учнів у ліцеях Нововолинська.

Вчителі зауважили, що у разі сигналу «Повітряна тривога», необхідно спуститись в укриття.

На свято завітало чимало учнів, серед яких першокласники, які вперше переступили поріг школи. Адміністрація закладів освіти міста індивідуально обирала формат проведення традиційної лінійки.

Під час проведення першого дзвоника у навчальних закладах міста були присутні представники ДСНС, які проінформували школярів про основні правила безпеки.

Начальниця сектору цивільної оборони ДСНС Олена Шуба вкотре закликала не ігнорувати тривогу під час освітнього процесу та у разі небезпеки відвести дітей у безпечне місце.

Зазначимо, що процес навчання – дистанційне чи очне – обирали батьки діток. Проводили опитування у школах, тому вибір залежав від індивідуального рішення мешканців міста щодо своєї дитини.

Як відбуватиметься навчання, і як організували навчальний процес у Нововолинській громаді, дивіться в інтерв’ю з начальником управління освіти Сергієм Морозом.

До слова, 1-го вересня до навчання у закладах освіти Нововолинська приступили 6189 учнів.

Як розповів БУГу керівник управління освіти Нововолинська Сергій Мороз вперше переступили поріг школи 560 першокласників, серед них 175 з внутрішньопереміщених сімей.

Як проходило свято Першого дзвоника в одному з ліцеїв Нововолинська, дивіться у фоторепортажі:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа