<

Освітян Нововолинська привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 6.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

5-го жовтня з нагоди Дня працівників освіти напередодні свята у Нововолинському Палаці культури відбулися урочистості.

З професійним святом працівників освіти, дошкільних навчальних закладів та дошкілля вітали міський голова Віктор Сапожніков, начальник управління освіти Ольга Лакиш, голова освітянської просвіти Ніна Гніровська, – пише Нововолинськ.com.ua

У цей передсвятковий день вони зичили педагогам мирного неба, достатку, здоров’я і благополуччя, стабільності та впевненості у завтрашньому дні.

Мер побажав працівникам освіти міста міцного здоров’я, божої благодаті та наснаги.

“Я вітаю всіх, хто відносить себе до цієї освітянської ниви, хто працює в освіті: від техпрацівника до директора, до тих, хто дає знання, хто вчить всіх нас з самого малку доброго й розумного. Тож будьте чесними, працьовитими, справедливими, виховуйте в дітях найкращі людські чесноти. Саме від вас залежить який життєвий шлях обере учень, чи принесе він користь суспільству. За вашу працю низький вам уклін, адже вашими серцями і вашими знаннями плекається майбутнє України”,- зазначив міський голова.

Кращих представників освіти міста за багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві, вагомий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління було нагороджено грамотами, подяками та вручили квіти.

Вітальне слово до працівників шкіл дошкільних закладів та позашкілля  виголосила головна освітянка міста Ольга Лакиш. 

“Сьогоднішнє свято об’єднало всіх освітян міста, місцевих шкіл, садочків, позашкілля, обласного значення й профтехосвіти, тому, що вони всі – величезна армія освітян яка виховує наших дітей та плекає наше майбутнє. 50 дітей стали переможцями обласних олімпіад, троє зайняли призові місця на всеукраїнському рівні, а двоє ввійшли в складі команди волинської області й зайняли з фізики на всеукраїнському рівні перше місце. Це все Ваша заслуга, ваш успіх! Щирий і низький вам уклін дякую за ваше велике серце й за вашу працю”, – зазначила Лакиш.

Святкову програму для освітян підготували вихованці творчих колективів навчальних закладів міста, а також народний аматорський оркестр “Елегія”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок