<

Осінь – час для перегляду кіно з друзями: які фільми пропонують у кінозалі ТЦ «FORest» в Нововолинську

17:04 | 19.10.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
716
/ Коментарі відсутні

В холодну пору найкращим проведенням часу з друзями стане перегляд фільму у затишному кінозалі ТЦ «FORest» в Нововолинську. Цього тижня відвідувачам пропонують яскраві та захопливі фільми: «Вбивці квіткової повні», «Тролі: знову разом» та «Небезпечні води».

Представлені кінопокази не лише допоможуть глядачам провести чудово час разом, а й зігріють в осінній день. У розважальному центрі до фільму відвідувачі також можуть придбати напій за смаком та невід’ємну частину для ідеального перегляду фільму – пухкий та хрусткий попкорн.

Кожного четверга на інстаграм-сторінці «FORest» публікують розклад кінопоказів на тиждень, серед яких представленні фільми різних жанрів, зокрема, детективи, мультфільми, трилери та комедії.

Розклад кінопоказів у ТЦ «FORest»
(з 19 по 25 жовтня)

1. «Вбивці квіткової повні»

Жанр: детектив, кримінал, історичний, трилер, вестерн
Режисер: Мартін Скорсезе
В ролях: Леонардо ДіКапріо, Роберт Де Ніро, Брендан Фрейзер, Лілі Гладстон, Джессі Племонс

Згідно з опублікованим тизером, фільм розповість про розслідування ФБР в 20-х роках в індіанському поселенні Осадж, де було відкрито родовище нафти, що збагатило місцевих жителів, які пізніше загинули. ФБР відправляє туди агентів під прикриттям з метою розкрити вбивства.

2. «Тролі: знову разом»

Жанр: анімація, пригоди
Режисер: Волт Дорн

Американський 3D комп’ютерно-анімаційний музично-комедійний фільм, знятий Майком Мітчеллом і Волтом Дорном на основі ляльок-тролів Томаса Дама. Фільм розповідає про веселих тролів, на яких нападають злі бергени.

3. «Небезпечні води»

Жанр: трилер
Режисер: Джон Барр
В ролях: Одея Раш, Ерік Дейн, Саффрон Берроуз, Рей Ліотта

Трилер «Небезпечні води» зняв Джон Барр, увесь знімальний процес проходив у Домініканській Республіці. У розпал зйомок, 26 травня 2022 року, помер актор Рей Ліота, задіяний у зйомках.

Роуз має вирушити разом зі своєю матірю та її новим бойфрендом Дереком у подорож на яхті. Дерек виявляється зовсім не таким милим, яким змальовувала його матір. Про справжню мету такого тривалого виходу в море стане відомо трохи згодом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота