<

Оголошено конкурсний відбір на заміщення посади директора Нововолинського ліцею-інтернату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 8.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Оголошується конкурсний відбір на заміщення посади директора Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

1. Найменування і місцезнаходження закладу освіти: Нововолинський науковий ліцей-інтернат Волинської обласної ради; Волинська область, м. Нововолинськ, вул. Пирогова, 1, 45400.

2. Найменування посади та умови оплати праці: директор Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради. Посадовий оклад встановлюється відповідно до штатного розпису (згідно з вимовами чинного законодавства щодо впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ).

3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу, відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»: посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

4. Конкурсний відбір включає такі етапи:

1) Подача претендентами документів – з 06.11.2019 по 05.12.2019.

2) Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, повідомляються конкурсною комісією про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше, ніж протягом п’яти днів з дати закінчення строку подання документів – до 10.12.2019.

3) 10.12.2019 профільне управління Волинської обласної державної адміністрації, на вимогу конкурсантів, організовує та забезпечує ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування.

4) Засідання конкурсної комісії – до 20 грудня 2019 року .

Гіль Олександр Миколайович, моб.тел.+380678518660, тел.778312, е-mаіl: gil2005@i.ua.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя