<

Нововоолинські шахтарі завітали “в гості” до Гунчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:59 | 25.03.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волинські шахтарі прийшли на зустріч із головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком. Вони вимагали  від очільника області повпливати на ситуацію з виплатою заборгованої зарплати.

Зустріч гірників з Володимиром Гунчиком відбулась у вівторок, 25 березня, у приміщенні Волинської ОДА, пише Громадське.Волинь

Декілька десятків шахтарів висловили Гунчику своє обурення стосовно того, що вони так і не отримали обіцяної виплати заборгованої зарплати. Адже міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, який у лютому відвідав Нововолинськ,  обіцяв  гірникам виплатити заборговані гроші за грудень 2014 року до середини лютого. Проте, досі шахтарі цих коштів так і не отримали.

Сьогодні волинські гірники заявили, що вимагатимуть відставки міністра, адже він так і не додержав свого слова.

Також гірники наполягають  на повній виплаті заборгованих коштів не лише за грудень, але й за інші місяці, протягом яких вони не отримували зарплату.

У свою чергу Володимир Гунчик зазначив, що вже сьогодні поспілкується з Адміністрацією Президента та Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком. Він передасть вимоги шахтарів. Також, для надійності, очільник області спілкуватиметься з представниками київської влади у присутності шахтарів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок