<

Нововолинському ремонтно-механічному заводу виплатили борг по зарплаті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 24.07.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
76
/ Коментарі відсутні

Нововолинський ремонтно-механічний завод забезпечує ремонтування гірничого обладнання шахт Львівського вугільного басейну та діючих Нововолинських шахт. Директор РМЗ розповів про унікальність роботи заводу, проблеми та їх вирішення у межах міста Нововолинська.

Нагадаємо, що Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик 15-го липня побував із робочим візитом у Нововолинську. Губернатор відвідав і ремонтно-механічний завод. Директор РМЗ Богдан Бойко розповів журналістам “БУГу”, що завдяки сприянню пана Володимира борг по зарплаті у розмірі 70% був виплачений вчасно. Зараз виплата здійснена у повному обсязі за травень і червень.

IMG_8020

“Усі кошти, які приходять в регіон повинні освоюватись саме тут. Роботи завжди вистачає, бо є попит,” – зазначає Богдан Іванович. Він зазначив, що у певні навантажені роботою часи робітники змушені працювати навіть у вихідні дні. Замовлень багато, і , відповідно, потрібна більша віддача від працівників заводу.

IMG_7990

Унікальність заводу обумовлена одним і єдиним чинником – удосконалення напрацювань. Розгалуження виробничих можливостей більш затребувана, але, на думку Богдана Бойка, краще відмінно робити одну роботу, аніж погано – декілька робіт.

IMG_8084

“Наплавка, яка є на Нововолинському РМЗ єдина чи не на усіх неокупованій частині України. На РМЗ вилучають Хром і роблять наплавку з нержавіючого дроту робочих поверхонь стійок. Таким чином, ми отримуємо всередині чорний, а ззовні нержавіючий метал. Такий метал протидіє механічним пошкодженням. Він відпирає від агресивного середовища, в якому працює шахта. Це дає змогу відпрацювати більше робочих циклів,” – розповів Богдан Бойко.

IMG_8055

Волинська виробнича компанія, яка прийшла до керівництва РМЗ у 2001-му році мала досить багато кредитів у комерційних банках. У період 2001 – 2003 року Нововолинський РМЗ був на межі банкрутства. Однак, у 2003 році Богдан Бойко став директором ремонтно-механічного заводу. На той час на заводі працювали 220 робітників.  Основною проблемою 2003-го року була попередня невиплата заробітної плати виробничою компанією за рік, яка сягала близько 1, 5 мільйона гривень. На даний момент Нововолинський РМЗ немає кредитів.

IMG_8049

На державному підприємстві сьогодні працюють 60 людей. Завод розвивається виключно за рахунок власних активів та надходжень із держбюджету.

Головне, як казав губернатор Волинської ОДА Володимир Гунчик на робочому візиті у Нововолинську, не розтягувати шахти в різні сторони, ніби лебідь, щука і рак. Коли діючі шахти об’єднаються навколо шахти №10, то роботи вистачатиме і ремонтно-механічному заводу Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок