<

Нововолинські рятувальники провели профілактичні бесіди з відпочивальниками на міському озері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 11.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Від спеки та пекучого сонця влітку рятує прохолода водоймищ, куди звідусіль сходяться відпочивальники. Самовпевненість, підкріплена алкогольними напоями, стан «море по коліно», самоствердження у компанії, суперечка на те, хто швидше перепливе річку – все це може призвести до непоправного лиха.

8 червня, співробітники Нововолинського МВ Управління ДСНС України у Волинській області провели рейди по місцях відпочинку на воді жителів м. Нововолинська. Перевірялося офіційно встановлене місця для купання – міське озеро. Щоб закріпити сказане було роздано профілактичні листівки із основними правилами та застереженнями.

Нововолинський МВ Управління ДСНС України у Волинській області нагадує! Щоб відпочинок на воді не обернувся бідою, необхідно дотримуватися наступних правил:          

  • не заходьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте водойм зі швидкою течією;
  • не заходьте у воду в нетверезому стані, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах.

Купаючись на «дикому пляжі» чи у незнайомому місці – не пірнайте з берега, гірки, дерева, а у воду слід входити неспішно, обережно, пробуючи дно ногою. Купатися краще там, де є рятувальні служби, особливо слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді не передбачувана.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя