<

Нововолинську молодь привітали з Днем студента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 19.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

17 листопада молодь відзначає Міжнародний день студента. Напередодні свята у міській раді відбулася зустріч з активістами учнівського та студентського самоврядування  Нововолинського електромеханічного коледжу та Нововолинського навчально-наукового інституту економіки й менеджменту Тернопільського національного економічного університету.

Юнаків та дівчат привітав перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, – інформують на сайті міської ради.

У своєму виступі він зазначив, що для того, аби досягти успіху, треба сумлінно навчатися, багато та наполегливо працювати, а також ставити перед собою конкретні цілі. Перший заступник керівника міста побажав молоді здійснення найсміливіших планів та задумів.

«Тільки той, хто робить крок назустріч своїй мрії, досягає  своєї мети», -наголосив Андрій Сторонський.

Посадовець запропонував активістам провести екскурсію- навчання у міській раді, а саме ознайомитися із роботою структурних підрозділів, зокрема, із Центром надання адміністративних послуг.

Начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супронюк оголосила результатиконкурсу «Студент року-2018». Юнаків та дівчат відзначили у багатьох номінаціях. Двадцяти дев’ятьом вручили подяки міського голови та подарунки-флеш карти.

Від імені студентства активістка   Ярослава Лебедь подякувала за співпрацю з міською владою, за підтримку молодіжних ініціатив.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця