<

Нововолинські шахтарі розпочали страйк під землею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:30 | 19.09.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ коментарів 13

Гірники шахти «Бужанська» розпочали акцію протесту, метою якої є погашення заборгованості по зарплаті.

Як повідомили шахтарі БУГу, працівники 2-ої зміни відмовилися виїжджати з шахти і страйкуватимуть під землею. Зазначимо, що їм боргують заробіток уже за три місяці.

Генерельний директор ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк розповів, що зміна завершується о 20-й годині і поки що шахтарі допрацьовують.

“Це не перевірена інформація. Ми на шахті займаємося, розмовляємося з людьми. Ще зміна не завершилася. Про страйк поки не може бути мови”, – розповів Андрій Пилипюк.

Як повідомляють, на шахті №9 працівники також незадоволені, проте їм пообіцяли до кінця тижня виплатити частину заборгованості.

Інтернет-видання «БУГ» слідкуватиме за подіями.




коментарів: 13
  1. Не ті вже часи.Нікого то вже не колише. Страйк тільки прискорить закриття . Це вже неминуче !

  2. Шахтарі Бужанської самі винні пустили Венгріна на шахту ,а зараз плачуть.Розвалив шахту,вугілля нуль.

  3. Як би там не було той винен,той такий, той сякий, але людям нема за що сім’ю годувати, люди що повинні за дякую робити поки начальсво кармани напхає

    • Держава не буде платити зарплатню лише за те, що хтось виходить на роботу, але не видобуває вугілля в промислових масштабах. На двох шахтах дві лавчонки. Вугілля дають ложку. Тому такі шахти приречені бути закритими та передані на реструктуризацію.

        • А ще крім вугілля-кожен ролик на конвеєрі змащували і кабелі як під лінійку підвішували…так,що пробували…. А попробуй ти, шахтар, 650тон дати, тільки не шахтою і не за місяць… Між іншим-колись регресів не було і на пенсію 180руб.потрібно було мати 20р.стажу,чистого!Без лікарняних і інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя