<

Нововолинські комунальники виклали фото-звіт у фейсбук, як розчищають місто від снігу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:23 | 6.01.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ коментарів 18

Напередодні різдвяних свят у Нововолинську випав сніг. В суботу, у ніч на 5-те січня, замело всі вулиці міста. Сніг йшов цілий день і мешканці міста почали турбуватися про наявність на вулицях снігоприбиральної техніки.

Виробниче управління комунального господарства у групі фейсбук НововолинськІнфо під публікацією депутата міської ради Руслана Соловйова, у якій він запитував чи хтось 5-го січня бачив техніку, що чистить вулиці, виклало фото-звіт своєї роботи.

Під дописом Соловйова люди почали писати, що техніку бачили. Деякі користувачі були незадоволені роботою ВУКГ, писали про вулиці, які не очищені від снігу або про те, що робота виконувалася неналежним чином. Хоча переважна більшість таки відповіла, що снігоприбиральна техніка їздила дорогами міста.

В обговоренні взяло участь і ВУКГ, виклавши фото, на яких показали очищені вулиці та як працювала техніка.

Додамо, що зазвичай комунальники працюють вночі, щоб не заважали автомобілі та пішоходи розчищати проїжджу частину і тротуари. Разом з тим, як пояснює керівництво ВУКГ, водії працюють по 12 годин і фізично не можуть працювати 24 години на добу і коли сніг йде постійно, роботу не видно, бо дороги замітає назад.

До вашої уваги фото-звіт від ВУКГ. Фото зроблені 6-го січня в нічну пору та зранку.




коментарів: 18
  1. Їздити по деяких вулицях – не значить прибирати сніг. А “бабосики” з бюджету міста “тирити” – легко!

  2. Їхав позаду авто яке розгортали сніг, толку мало! Буквально на одне ліве колесо, все інше каша! Не ефективно!
    Та наприклад на 15,5,6 мікрорайонах тротуари взагалі не розчищені, 15-20 см снігу. Але пісок з сіллю насипали так що санки не їдуть!

    На завершення хочеться про Ялинку на 15 м-ні сказати, ЦЕ ГАНЬБА ГОСПОДАРЮ МІСТА! Щоб кожного року ставити і належно, красиво не вдягнути?! Освітлення це просто сміх! Сором.

  3. А ви заїдьте в Грубешів і подивіть як там прибирають сніг з доріг. Там прибирають 24 год. На добу і водії витримують.

  4. Живу майже у центрі Нововолинська. Великих снігопадів і завірюх не було. А тому, такі переможні реляції, (вочевидь із подачі “батьків міста”) вважаю недоречними. Зим, ніхто не відміняв, навіть у нашому кліматичному поясі. Навіть із огляду на, без сумніву, апокаліптичне глобальне потепління, зимові хурделиці та мінусові температури таки будуть мати місце регулярно – із року в рік.
    Краще, замість висвітлення чергових і брехливих “перемог” стародавнього і “заслуженого” мера В.Сапожнікова – комуніста і “господарника”, який гарячково нині, підшукує собі тепле місце безпечного перебування, ви і ваш колектив дійсно зробили б щось добре і значне для мешканців рідного міста. Наприклад, організували невеличкі протестні акції у зв’язку зі сваволею, протиправними та антиконституційними діями й цинізмом найвищих місцевих владних керівників і їхніх посіпак – “червоних директорів”. Вітаю з Новим роком!

    • Чоловiче, в тебе, що переклинило в головцi на того Сапожнiкова? Всерiвно його знов наш народ вибере. Так, що розслабся, друже!

      • не заважайте, це для нього терапія.. псіхіатри від нього вже тікають, доводиться займатися самолікуванням на Буге..

  5. Вчора ввечері, близько з 17 до 18 години (5 січня) їздив вулицями Нововолинська і вибачте, я не бачив ніде снігоприбиральної техніки. Таке враження було, ніби у кам’яному віці. Ніхто наче за неї не чув, їхати було дуже некомфортно. Дивно, але у Володимирі Волинському набагато більше розчищені дороги при постійному снігопаді уже 2 день.
    Чому так?

  6. Дякую за звіт.
    Прошу обов’язково так робити кожного разу, у працівників даної організації 100% є у наявності телефони.

  7. Сьогодні пів ночі мудозвони їздили по вул. Героїв АТО, ковш підннятий, одним словом класика жанру

  8. Погоджуюсь. Звіт звітом. Тиждень не чистили. В двори не заїдеш. За тротуари мовчу. Їх не чистять бо знизу лід. Треба сіль. Але сиплять нею хіба в районі швидкої. Ті спуски і підйоми. А всюди якась каша з піском. Кожен може такииий звіт дати…. що багато де не почистили. Було велике бажання піти до мера і сказати щоб сам проїхався містом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок