<

Нововолинська школа – під пильним контролем: у ліцеї №1 обладнали 13 камер відеоспостереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 28.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарі 4

У Нововолинську в ліцеї № 1 функціонує система відеоспостереження з 13-ти камер.

Чотири були придбані раніше за кошти міського бюджету після клопотання директора ліцею (школи-колегіум №1) Сергія Мороза. Ще дев’ять обладнали цьогоріч за кошти держказни, що надійшли за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя.

Камери відеоспостереження розташовані на вулиці та всередині навчального закладу. 5 із них охоплюють територію біля школи, в тому числі спорткомплекс.

У приміщенні ліцею камери розташовані на кожному поверсі. Під прицілом вестибюль, входи у класи, учнівські шафки.

Вся інформація зводиться на один сервер та на смартфон директора.

Понад 140 000 гривень спрямували з державного бюджету на поліпшення матеріально-технічної бази ліцею. Помічники депутата – Андрій Бокоч, Володимир Шаповал та Олександра Струбицька завітали до школи та ознайомилися з процесом освоєння коштів. Окрім камер відеоспостереження для ліцею придбали оргтехніку.

Нагадаємо, в ніч з 3-го на 4-те січня в школі вкрали чорний чавунний паркан.




коментарів: 4
  1. Нехай начальнички міськи нададуть приклад людям! А ну! Скільки пвдягуться, відіжмуться, сотку пробіжуть, 3 км. , 6 км. ,а може хто з начальників і марафонську дистанцію поконає! Чим чорт не шуткує. Нумо, хлоп’ята начальнички!Вперед

  2. Пишите, що тюрма. А якщо у вашої дитини, щось вкрадуть, тоді ви перші побіжите і будите передивлятись камери. В теперішній час, це супер,що підключили камери.

  3. Таке враження, що в Нововолинську лише одна школа. Мабуть, там дiти мiсцевих депутатiв навчаються, тому й стараються щодо охорони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок