<

Нововолинець-рецидивіст вкрав мотоцикл у жителя Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 20.05.2015 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Мотоцикл у волинянина викрав раніше судимий парубок. Транспортний засіб парубок хотів згодом продати, однак корективи у його плани внесли правоохоронці.

Із заявою про крадіжку до іваничівських правоохоронців звернувся 22-річний мешканець району, – інформує прес-служба волинської міліції.

З’ясувалося, що заявник «Явою» приїхав на роботу. Двоколісний транспорт залишив на вулиці, поблизу адмінбудівлі, де працює, а згодом мотоцикл зник.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, правоохоронці встановили особу зловмисника. Угонщиком виявився 18-річний житель Нововолинська. Слід відзначити, що молодик вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки, грабежу і шахрайства.

У розмові з правоохоронцями молодик зізнався: транспортний засіб хотів продати. Викрадену «Яву» вилучили та повернули власнику.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок