<

Нововолинець зайняв призове місце на змаганнях із дрегрейсингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 9.06.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2758
/ коментарів 15

6-го червня біля Луцька відбувся перший етап змагань з дрегрейсингу «Кубок міста». Учасники нововолинського аматорського автоклубу «West racing syndicate» долучилися до перегонів.

Дрегрейсинг – це змагання на дистанції 402 метри. Головне завдання гонщиків – випередити суперника та якомога швидше подолати дистанцію.

Як розповіли БУГу учасники, на території летовища в селі Крупа зібралося 60 пілотів з різних областей України, щоб поборотися за перемогу у свому класі.

Від Нововолинська у заїздах брали участь Олег Волик на автомобілі Ford Skorpio, Василь Столярчук на Audi a8 та Антон Козелець на Subaru Impreza WRX.

За результатами змагань Василь Столярчук посів друге місце в класі 16-17 секунд. Кваліфікація: 2 учасники автоклубу «West racing syndicate» (Василь Столярчук, Антон Козелець) увійшли в топ-8 у своєму класі.

Як розповіли, пілоти не будуть зупинятися на досягнутому, а вже готуються до наступного етапу змагань, який відбудеться через два тижні.




коментарів: 15
      • Рекомендую посетить следующие мероприятие и будете удивлены, что действительно выступают подготовленные машины, а не как Вы выразились «змагання євробляхерів».
        К примеру я соревновался в одном классе с двукратным чемпионом Украины Иваном Ракусом.

    • Тут никто про чемпионат Украины не говорил. Это был этап соревнований при поддержке городского головы г. Луцка

      Но цель когда нибудь пройти весь чемпионат Украины)

  1. Субару когось догнало 08.06.21 біля Кафе Базилік. Підготовка до другого этапу проходить на спеціально відведеній трасі міста Нововолинська “вулиця”.

    • Субару действительно догнал стоящую впереди машину на скорости 43 км/ч)))А не как бы вам хотелось чтобы я ехал 200)))

      Подготовка идёт полным ходом и отстраиваются машины в максимально безопасных условиях.
      Опять же, на самих мероприятиях мы приезжаем за несколько часов раньше чтоб отстроится.
      Одно дело когда вы в городе видите подготовленную машину в динамике, другое, как сказал комментатор выше, гонщиков на бляхах)

  2. Проще оставить свой комментарий, чем отвечать на каждый!
    Господа, откуда столько негатива?
    То что мы собрались, объединились и представили наш город?)
    Смешно читать)
    Обратная связь и общественные волнения – для нас, как команды действительно важны и если есть предложения, пожелания или жалобы – вы можете напрямую написать в инсте как на страницу синдиката, так и в личку каждому. Для этого там указаны все, кто принимает участие)
    По поводу гоняют по городу – согласен, бывает у каждого превышения, но все не так критично, как вы это описываете.
    Каждый из водителей хоть раз в день но превышает, поэтому мы всегда напоминаем о безопасности и обязательно пристегнутом ремне.
    Поэтому друзья!) Если вам не сложно, обратную связь отравляйте нам на прямую, на каждое предложение, жалобу или мнение с удовольствием ответим вам!)

    • Я і не знав, що в нашому місті є спортсмени в цьому виді спорту, та ще й достойно виступають на змаганнях такого рівня. Бажаю вам удачі натхнення та побільше перемог. А на негативні коментарі не зважайте, є тут декілька таких дописувачів, які постійно чимось не задоволені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя