<

Мешканці не підтримали міні-мітинг псевдоактивіста Грабовського та Андрія Бадзюня у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:01 | 17.02.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
10966
/ коментарів 19

17-го лютого псевдоактивіст Віталій Грабовський та депутат Андрій Бадзюнь спробували організував мітинг під стінами Нововолинської міської ради. На так зване «віче» прибуло близько 30 осіб – переважно люди старшого віку.

Більшість мешканців Нововолинська не підтримали мітинг, який анонсували організатори в мережі, ймовірно, знаючи про їхню політизованість. Крім того, люди не можуть ігнорувати непросту ситуацію, коли загострюється конфлікт на кордоні з Україною, а українці живуть на пороховій бочці. Подібні ж збори покликані дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Найактивнішими на віче була депутатка від «Свободи» Надія Станицька, представниця «Конституційно-правового конгресу» Олена Дерейко і колишня директорка садочку №6 Надія Бєльська.

Усе фільмував на телефон Віталій Грабовський, який, до слова, також має славу рупора ексмера Сапожнікова.

Виступав Андрій Бадзюнь. Він висловив вимоги, які публікував у фейсбуці Грабовський, а саме: ліквідувати створену нещодавно муніципальну варту, зменшити штат заступників і відмовитися від премій, зменшити тарифи.

Бадзюнь почав говорити про високі зарплати чиновників. На що мешканка Нововолинська нагадала за його зарплату та премію, яку він отримував, перебуваючи на посаді голови Іваничівської РДА. Запитала і про те, що ж хорошого він зробив для Іванич та району за такі гроші.

Також виступили дві жінки, які повідомили, що не можуть тривалий час отримати земельні ділянки, які передбачені учасникам АТО.

На сесію міської ради в опозиційній команді Андрія Бадзюня прийшов і Олег Філінюк – головний комуніст західної Волині, який є в базі Миротворця. Також команду підтримує ексзаступник корупціонер Сторонський, який був присутній на мітингу.

Бадзюнь, Грабовський, Філінюк та люди, які хотіли отримати земельну ділянку, після мітингу прийшли на засідання сесії. Де Бадзюнь висунув пропозицію проголосувати за ряд питань, зокрема щодо зменшення премій, розпуску виконкому та муніципальної варти. Міський голова вніс ці питання на розгляд депутатів. Кожне питання було окремо проголосовано депутатами, але жодне не підтримали.

Щодо виділення земель учасникам АТО, Борис Карпус повідомив, що у нього була зустріч з людьми. І їм пояснили, що у зв’язку з об’єднанням громади проводився аудит всіх земельних ділянок. Через це і виникла затримка.

Мер попросив не маніпулювати “свободівців” цим питанням, адже всі рішення будуть прийняті згідно з чинним законодавством, ніхто людям не відмовляє, є певна процедура.

Трьом з шести учасників АТО на сесії виділили землю, у решти не було всіх документів, тож їхні питання розглядатимуть на наступному засіданні.




коментарів: 19
  1. Якби Віталик затанцював свій коронний танок, то людей більше підтянулось би…

  2. Шавовна громада, а хтось знає що хоче Бадзюнь Андрій ?
    Він хоче своїм родичам 12гектарів землі, да-да вам не мерещиться , саме 12гектарів.

    Атошніки йому не потрібні, але під соусом атошників продвигає свій інтерес.

    Атошникам дадуть землю !!
    я навідь не може переоформити землю з 2021року, база не пропускає. Запитайте в любої людини хто купував землю, і чи переоформив, і якщо так то скільки часу бігав.

  3. Без політики , НЕ ВИХОДИТЬ щось написати ! Реально ж , ХТО НЕ ПЛАТИВ “БРАТКАМ” , а бо ж не був ними знаний , чи підкормлений РАШКОЮ , В ПОЛІТИЦІ ЧИ БІЗНЕСІ , шанс би мав ? Життя дочасне , БОГА ЗАПОВІДІ ВІЧНІ.

  4. Це на світлинах представники Українського народу?!
    Я в шоці. Деградуємо, братці!

  5. Бадзюнь Андрій ну шо там нічого знов не вийшло)))Мером хотів бути не получилось може вже завали своє смердюче рило….

    • Воював 100%
      Хоч я його знаю особисто але недолюблюю, зате був в АТО
      Але з такими синочками депутатів я би вже зара речі зібрав і пішов воювати

    • Саша Бадзюнь був в першій хвилі в 51 бригаді. разом з моїм похресником

  6. Бадзюнь Андрійко звонив де тільки можна, щоб люди прийшли, назбирав 30 чоловік, сміх ))) до нас також звонив бо ми з Низкинич і говорив обов’язково приходьте , будемо землі добиватися. Ну у нас земля є.

    Я пам’ятаю як було при Сапожникові, і як при Карпусові є.

    При сапогу нічого не було взагалі, а при Карпусові видно здвиги в кращу сторону.

    Сьогодні на 15мкр стоять люди та питають що би ви хотіли щоб було, що вам не вистачає..і.т.д

  7. Будьте розумні! Вас залякали вірусами, війною, а Ви влаштовуєте як колись міжособні війни. Об’єднатися треба усім і працювати, а не лаятись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя