<

Нововолинець здійснив хибне повідомлення про замінування супермаркету “Вопак”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:53 | 15.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

14-го вересня у Нововолинський відділок поліції надійшло повідомлення, що супермаркет “Вопак” заміновано. Працівники правоохоронних органів розпочали відповідну оперативну операцію і в ходів ретельної перевірки вибухового пристрою в магазині не виявили.

Про замінування супермаркету повідомив пенсіонер, учасник ліквідації Чорнобильської аварії, абсолютно здоровий, раніше не судимий, адекватний чоловік. Начальник Нововолинської поліції Василь Лесь наголосив, що нововолинець не має жодного відношення до військової служби, а також зони АТО. “Заміновувач” самостійно зізнався правоохоронцям, пояснив, що посварився з рідними та в зв’язку з розчаруванням здійснив дзвінок на 102 з хибною інформацією.

Під час телефонної розмови з поліцією чоловік представився, повідомив про своє місце знаходження та про замінований супермаркет “Вопак”.  Одразу ж відреагували дві слідчо-оперативні групи: одна відправилась евакуювати жителів та обстежувати приміщення, а друга встановлювати особу інформатора.

Нагадаємо, що на місті події працювали рятувальники, поліція, сапери та швидка допомога. Також було евакуйовано всіх працівників магазину, жителів дев’ятиповерхівки, у якій і знаходився “замінований” супермаркет.

Хибна інформація налякала нововолинців, на подію вирушила вибухотехнічна служба із міста Луцька. На пенсіонера відкрито кримінальне провадження, справу скерують у суд.

Начальник Нововолинської поліції Василь Лесь висловив подяку всім службам, які швидко та професійно спрацювали та підготувались до надзвичайної ситуації, а також місцевим жителям які з розумінням без зайвої паніки реагували на подію. Слово вдячності не оминуло й журналістів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя