<

#НесинБалоги: мешканці Нововолинська долучаються до флешмобу Бориса Карпуса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 22.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
200
/ коментарі 3

Флешмоб, який нещодавно започаткував громадський діяч, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус, підтримали нововолинці.

Акцію #НесинБалоги підтримують все більше небайдужих містян, які прагнуть змін. Серед них і чимало відомих жителів Нововолинська екоактивіст Віктор Степюк, тренерка Надія Самох, активістка Олена Шаповал, майстриня Любов Вавдічик та інші.

Люди переконані, що місту для покращення рівня життя потрібні кардинальні зміни, а цього не станеться, якщо не зміниться влада, яка і так уже «затрималась» на не мало не багато – 30 років.

Нагадаємо, нещодавно громадський діяч, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус запустив й запросив підтримати флешмоб #НесинБалоги усіх молодих, активних та успішних людей, які змогли чогось досягти в житті власними силами.

Організувати таку акцію Бориса спонукали слова мера Нововолинська на його адресу. Тоді Віктор Сапожніков у своїй промові, коментуючи поїздку з переймання досвіду команди нардепа до Мукачева, зазначив:

«Борис – ти не син Балоги, не син Палиці, Івахіва…».

Борис Карпус переконаний, що цими словами, міський голова натякнув, що молоді люди не можуть прийти до влади і керувати містом. І якщо ти не чийсь син, то успіху в життя не досягнеш. Щоб довести, що це не так, активіст і започаткував флешмоб.

Відтак, у мережі фейсбук почали з’являтися відео на підтримку акції. Активні нововолинці, попри різні свої політичні вподобання, почали публікувати різноманітні пости, розміщувати фото чи відео з хештегом #НесинБалоги.

Зі словами «Моя мама – вчитель, тато – шахтар. У мого чоловіка тато і мама працювали на станках на заводі. Я – не донька Палиці, а мій чоловік не син Балоги!», – участь у флешмобі взяла активістка Олена Шаповал.

Вона зазначила, що прагне, аби троє її дітей зростали у комфортному, безпечному й успішному Нововолинську, щоб не втікали з безперспективного кримінального міста, а мали мотив залишатись та створювати свої сім’ї у рідному місті.

Те, що вона усього добилася власними силами, запевнила і тренерка Надія Самох.

«Я теж одна із багатьох простих людей нашого міста, яка не маючи великого фінансового запліччя, маю бажання рухатись вперед і змінювати наше місто на краще», – зауважила вона.

У тому, що розпочати справу свого життя можна без родинних зв’язків, переконана й місцева майстриня Любов Вавдічик.

«Початковий капітал «-0», допомога родичів «-0», дитина з інвалідністю «+1», – написала вона на своїй сторінці у фейсбуці, долучаючись до флешмобу.

Приєдналась до акції і очільниця одного із місцевих ОСББ Яна Крупник.

«Я теж не донька Палиці, не донька Балоги! Мої батьки звичайні люди, які усе своє життя працюють і сплачують податки у бюджет міста! А я вже 4 роки працюю головою ОСББ», – наголосила вона.

Зі словами «Нововолинську потрібні люди, які вміють думати» підтримала флешмоб і Олена Тетюрко у відеозверненні, розміщеному у фейсбук-групі “Стосується кожного – Нововолинськ”.

«Я не дочка Балоги, я не дочка Палиці, я не племінниця пану Сапожнікову, не сестра Гузю і не тітка пана Карпуса. Але я скажу одне: нашому Нововолинську потрібні люди, які мають мізки, які мають патріотизм, які чисті душею. А вам, пане Сапожніков, я просто скажу: ідіть на пенсію. Ви нам просто надоїли… Бо за 30 років у нашому місті не змінилося абсолютно нічого. Європі і Нововолинську не потрібні такі керівники. Нам потрібні такі люди, які вміють думати», – переконана нововолинянка.

Про те, що своїх успіхів він добився сам, без допомоги своїх батьків розповів помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Він зняв відео-звернення разом зі своїм батьком Михайлом Бокочем, який усе своє життя прожив у селі Бедевля Закарпатської області.

Долучився до флешмобу і Чемпіон України Борис Василь.




коментарів: 3
  1. Жiнцi яка сказала, що нiчого не змiнилося за 30 рокв, певно слiд змiнити окуляри…

  2. Панас, ти сильно відстаєш від життя. Я б сказав: катастрофічно сильно.
    Твій коментар так і кричить, шо ти все життя даєш взятки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер