<

«Не видають довідку, через що втратила місячну соцвиплату»: жінка другий місяць оббиває пороги УЖК №1 у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 7.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

Мешканка Нововолинська, якій потрібно оформити допомогу у зв’язку з втратою годувальника (матері), не може взяти довідку в УЖК №1. Як розповідає, її посилають з одного кабінету в інший. Це триває уже другий місяць.

Пані Тетяна говорить, що уже не знає до кого звертатися та не розуміє, чому таке відношення до простих людей.

Жінці потрібно надати довідку у пенсійний фонд. 24-го лютого вона прийшла в УЖК №1 (колишній ЖЕК №3), бо потрібно отримати довідку про перейменування ЖЕКу №4 в ЖЕК №3, адже там працювала її покійна мама. Однак працівники управляючої компанії відповіли, що не знають, як її видати.

“Я пішла назад у пенсійний фонд, де пояснила ситуацію. Дівчата зателефонували в УЖК і пояснили, як написати довідку, попросили видати її мені. Працівники управляючої компанії пообіцяли це зробити та сказали прийти забрати наступного дня”, – пригадує жінка.

Однак прийшовши в УЖК, там їй повідомили, що потрібен офіційний запит із пенсійного.

“Знову йду в пенсійний, беру запит і несу в УЖК 2-го березня. Але довідку ніхто не написав. Мотивували все тим, що дві працівниці на лікарняному і немає кому написати той папірець. Після скандалу, секретар мені сказала сісти і написати собі самій довідку. Я знову пішла ні з чим”, – розповідає Тетяна.

За тиждень вона телефонувала в УЖК і почула відповідь, що їй перетелефонують, як уточнять, чи довідку виписали. Однак дзвінка не було.

“Виплата за березень пропала. Сьогодні, 7-го квітня, знову йду в УЖК і питаю, чи написали довідку. Відповідь мене вбила: у нас померла головний бухгалтер і нема кому її написати. Це пройшло 6 тижнів і нема кому за цей час виділити дві чи три години часу, підняти архів і написати той папірець”, – обурюється жінка, яка вже не знає, що робити.

Тетяна додає, що в управляючій компанії сказали, що чекають, поки хтось прийде на місце головного бухгалтера.

“Хоча перший раз, як прийшла до головного бухгалтера за довідкою, вона сказала, що цим займається секретар, а не вона. Ось так працюють наші “ЖЕКи”! Вже так дістало таке відношення до простих людей!”, – додала наостанок пані Тетяна.

Жінка говорить, що через неотриману довідку вона вже втратила виплату допомоги за один місяць і побоюється, що так може пройти і пів року, поки вона буде чекати компетентних осіб, які випишуть потрібний документ.




один коментар
  1. Після скандалу, секретар мені сказала сісти і написати собі самій довідку)))
    Дякую за гумор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок