<

Наступні півроку будуть переломними для міста, – мер Нововолинська Борис Карпус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 20.11.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
21
/ коментарів 8

20-го листопада відбулася перша сесія Нововолинської міської ради 8-го скликання. Новообраний мер, Борис Карпус, склав присягу і отримав посвідчення міського голови.

На початку сесії голова міської ТВК Віктор Порплиця озвучив результати виборів. На посаду міського голови Нововолинська обрано та зареєстровано Бориса Карпуса. За нього проголосувало 5 292 виборці, що становить – 38,74%.

Отримавши посвідчення, новообраний міський голова склав присягу та звернувся до присутніх. Він подякував дружині, своїм вчителя, керівникам та нардепу Ігорю Гузю за підтримку. А також виборцям, які висловили йому довіру, віддавши свої голоси.

“Вітаю громаду з історичним моментом, обранням депутатів Нововолинської міської ради 8-го скликання і нового міського голови. Сьогодні починається нова сторінка в житті міста, Грибовицької та Грядівської сільської ради.

Ми націлені на результат. Нам з вами потрібно буде боротися та приймати складні рішення. Потрібно реформувати ЖКГ, закінчити питання з утворенням ОСББ, оптимізувати систему комунального господарства міста, створити нові робочі місця. Залучати інвесторів. “Комфортний Нововолинськ” – це теза, яку будемо пропагувати наступних п’ять років.

Нам потрібно буде виходити з зони комфорту. Впроваджувати реформи. Хтось буде змушений піти з посади, хтось перебудувати свої підходи в управлінні містом. І ми будемо вчитися реагувати на виклики сучасності і робити життя Нововолинська комфортнішим.




коментарів: 8
  1. “За нього проголосувало 5 292 виборці, що становить – 38,74%”-а у нас в Нововолынске разве не около 50000 жителей??!! Почти 6тыс. человек решили судьбу целого города,но всё же лучше чем Сапог,ВОЗМОЖНО….

    • В Новіку аж 50тис? Певно половина зрілого населення на заробітках , а більшій половині тих що виживають тут начхати на ті вибори

  2. Візьміть до уваги, що не 50000 мешканців, а плюс Гряди, Тишковичі, Грибовиця, Низкиничі, Хренів, Кропивщина і т.д. і т.п.

  3. “Нам потрібно буде виходити з зони комфорту.”
    Тобто, готуватись до погіршення умов життя за нової влади????????

    • Сапожников зумів створити «зону комфорту» для багатьох тих ділків, що зробили місто небезпечним для здоров’я, небезпечним для зростання молоді та спокійного проживання всіх жителів.

  4. За старої влади умови життя були такі, що гірше нема куди. Сапожніков і його команда знахабніли та зажерлися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя