<

Наркотики, крадіжки: прокурор назвав Нововолинськ найкриміногеннішим містом на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 20.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
50
/ коментарів 14

Згідно із загальнообласною статистикою, торік найбільше кримінальних злочинів відбулося у Нововолинську.

Про це повідомив прокурор області Віктор Тимчук під час засідання комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю 19-го квітня, – пишуть Волинські новини.

З його слів, у 2020 році в прокуратурі особливу увагу приділяли питанням екологічних злочинів. В обласній прокуратурі створюється відповідний екологічний відділ, який займатиметься питаннями відповідальності за завдання шкоди екології, незаконного видобутку бурштину, порушень правил лісокористування.

«Минулого року прокуратура займалася питаннями обміління Світязю, не треба забувати про сільгоспземлі. Але якщо говорити про загально кримінальну статистику: наркотики, крадіжки, то найбільш криміногенний – Нововолинськ», – повідомив прокурор області.




коментарів: 14
  1. При Віті такого небуло, то або прокурор був приватний, або хтось закривав очі, і небачив наркоманів і бандитизму

  2. Поліціі треба працювати! А не в 18.00 год всі по домах! Колись працювали сутками, і був набагато кращий результат. А з ким і чим сьогодні працювати- був відділ, стало відділення, було 120 чол., а стало неповних живих 60 чол., ні патрулів, ні дільничних, ні ДАІ чи як там! ось і результат!

  3. Теж мені відкрив планету пан прокурор.
    Не на Волині, а у країні (якшо не рахувати Феодосію, яка зараз трошки не наша головна біль)

  4. Нововолинськ “шахтёрский город” понаїхало всякої всячини… Те саме що донбас… От і генетика і проявилася.
    А молоді (15-40) нема чим зайнятися… Нема ні театрів, ні студій, ні молодіжних центрів, клубів… От вони і роблять те, що вміють…колотися, красти, хуліганити

  5. А тиждень назад була стаття… Аж 15 г амфітаміна найшли… Представляете… Пишіть адрес тих уродов!! Хто знає де живуть!!! Вибю з них хребет…. 10 дибілів треба на інвалідні каляскі посадити і все буде файно

  6. Джордж, а ви були в Нововолинську, що стверджує те, що там немає ні театрів, ні студій ні молодіжних клубів?

  7. Гнидюки без тої наркоти вже на вулицю вийти не можуть. А турніки тим часом ржавіють.

    • Якщо статистика включає всіх тих школярів, яких кріплять за 5 грамів трави, то цілком закономірний результат. Може хоч коли траву декриминалізують, будете мати час крадіїв ловити))

    • Ти й справді гість на цьому світі…і правильно -Зімбабве. Проблема України-в таких гостях як ти і тому тут русскім міром смердить. Твої ж предки з Донбасу приїхали в Нововолинськ правда?

  8. тобі, як и аліку, звісно шо заважае, хе-хе…Зімбабве – це країна, а ви побудували зімбабву, бо ні на що більше не здатні, паразити, які живуть за рахунок досягнень СССР, хе-хе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа