<

Написання текстів та сфера ІТ: у Нововолинську відбудеться навчання для молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 27.10.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
187
/ Коментарі відсутні

29-го жовтня о 12:00 в молодіжному центрі «Нові крила» у Нововолинську відбудеться безплатне навчання та майстер-класи для розвитку молоді.

Охочі матимуть можливість навчитися писати тексти для публікацій, фотографувати, дізнатись більше про сферу IT та розібратися у перевагах та недоліках власної справи.

На тренінгу молодь дізнається багато нового з різних тем від чотирьох лекторів. Захід організовано в рамках проєкту “Enter!” (2021— 2022) від Council of Europe.

Навчання проводитимуть контент-менеджерка з досвідом роботи у ЗМІ, на біржах фрілансу та ІТ-компаніях Євгенія Ткаченко, фотограф, SMM-спеціаліст Сергій Свиридюк, експертка у Business Analytics &Startegy з міжнародною сертифікацією у проджект-менеджменті, випускниця LvBS UCU (Public Administration) Юлія Євпак, співвласниця друкарні, директорка з розвитку рекламно-виробничої компанії «‎Тенета»‎, акторка театру «‎Гармидер»‎ Людмила Цапюк.

Організатори обіцяють активним мешканцям громади позитивні емоції, смачну каву та смаколики для перезавантаження. Навчання відбудеться у молодіжному центрі «Нові крила», приміщення міської бібліотеки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота