<

Начальник ВУКГ пояснив ситуацію щодо нової розмітки у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 26.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3560
/ коментарів 7

Тендер на розроблення схеми ОДР у Нововолинську виграла фірма «Модуль-експерт» з Краматорська. Схема розроблена згідно із державними будівельними нормами та погоджена з патрульною поліцією Волинської області.

Як зазначив начальник ВУКГ Олег Голян, проєктна організація спершу вивчала денний та нічний транспортний потік у місті, потім розробляла схему ОДР, повідомляє міська рада у фейсбуці.

Відтак 16 вулиць міста матимуть нову розмітку. Роботи з нанесення розмітки виконує львівська фірма “Менеджмент Груп”.

Здебільшого наносять дорожнє маркування вночі, через менший трафік на дорогах.

Читайте також: Розмітка нова, а звички — старі: у Нововолинську продовжують змінювати схему дорожнього руху




коментарів: 7
  1. А хтось з ініціаторів розмітки , ПРОБУВАВ ПО ВЕЛОСИПЕДНІЙ ДОРІЖЦІ ПРОЇХАТИСЬ ВЕЛОСИПЕДОМ ?

  2. Що за чос, хто шо там вивчав, розмітку нанесли погано, майте сміливість це визнати і переробити!!! По вулицях шахтарській і святого Володимира нема можливості проїхати не перетинаючи суцільну!! Крім того по святого Володимира неможливо в двори заїжати не перетинаючи суцільну! Зелена стрілка на перехресті також втратила свій зміст! Розмітка намальована з потолка, не розбираючись в трафіку міста!

  3. І нанесена розмітка відповідає нормам? Ширина смуг на св.Володимира теж? А де захисні 0.5м між проїжджою частиною і тротуаром? Обзорні зони на всіх перехрестях згідно норм? Чому на Грушевського немає знаків на виїздах з дворів…а там односторонній рух і “немісцеві” частенько їздять “проти шерсті”. А як взимку їздити? Ви сніг не здатні прибрати… Ще,чи достатньо?

  4. кажуть ,що розробляли схему,де той до…б що її розробляв ? Суцільна на перехрестях і в двори щоб заїхати по правилах треба ще три квартали проїхати. Той хто її розробляв ніколи за кермом не сидів,або наша влада вирішила на штрафах бюджет підняти.

  5. Де захисні півметра між пр.частиною та тротуаром?? Як лісапєтами їздить , негідники!!!:)

  6. А тендер виграла фірма з… Звісно,що це Україна,але чому не з Донецька чи Криму?…. Про Нововолинськ, чи навіть Луцьк не говорю… Ми ж дурненькі…

  7. А мені цікаво, як це фірма вивчала трафік в нічний час? У нас же комендантська година?! І взагалі малювати перед зимою нову розмітку по ямах коли в країні війна дуже розумно, чи дуже комусь потрібні грошики?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота