<

На Волині другий сервісний центр МВС нового зразка відкрили у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 19.09.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
326
/ 1 коментар

19-го вересня у Нововолинську офіційно відкрили сучасний сервісний центр МВС нового зразка, де надають послуги з реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість.

На офіційній презентації сервісного центру був присутній начальник Регіонального  сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко, заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук та міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков.

Це другий сервісний центр МВС на Волині зразка опен спейс, де громадянам у приміщенні без перегородок надають наступні послуги:

– реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;

– обмін та видача посвідчення водія;

– видача посвідчення водія міжнародного зразка;

– видача довідок про несудимість .

“Сервісний центр у Нововолинську, який відповідає сучасним вимогам – другий в області. Ми працюємо в тестовому режимі вже два тижні і від людей маємо схвальні оцінки. Щодня надаємо до 30 послуг, а за час роботи надано вже 716 послуг”, – зазначив начальник Регіонального  сервісного центру МВС області.

Центр обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом для оцінки якості обслуговування.

Громадяни, які звертаються, отримують електронний талон та очікують, доки номерок з’явиться на табло.

“Раніше центри МВС вважали комерційними. А тут відображені комфорт та прозорість, які мінімізують прояви корупції, та й навіть мови про неї не може йти. Сьогодні людям важливо бачити, що всі органи державної та місцевої влади націлені на результат та надання послуг для людей. Цей центр має усі зручності, досягнуті усі принципи прозорості”,  – відзначив Кошарук.

Безпосередньо в приміщенні працює банківська установа, де можна оплатити послуги. Ціни вказані одразу в терміналі.

Тут також розташований дитячий куточок та зона буккросингу.

На території функціонує зарядна станція для  електромобілів. На дворі для відвідувачів встановлені лави з сонячними батареями та виходами для підзарядки телефонів.

Центр є показовим приміщенням інклюзивності державної структури –  тут передбачені усі необхідні умови отримання послуг для людей з обмеженими можливостями: кнопка виклику адміністратора, зручні заїзди, паркувальні місця та інші зручності.

“Мені, як міському голові приємно, що замість МРЕВ у Нововолинську такий сервісний центр МВС, який на декілька порядків вище та технічно оснащений, відкритий для людей”, – сказав мер Нововолинська на презентації

Отримати консультації щодо послуг можна за телефоном (044) 290-18-99 та  (0332) 77-19-74 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС і Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

Сервісний центр МВС у Нововолинську працює за адресою: вулиця Сокальська, 1а (одразу за кільцем у напрямку на Львів). Громадян тут обслуговуватимуть без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 та у суботу з 9:00 до 16:45. Понеділок та неділя – вихідні дні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок