<

На рівні з Новою поштою та Епіцентром: нововолинське підприємство «ВМК-Україна» отримало відзнаку від Держмитслужби України

16:15 | 12.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
2736
/ Коментарі відсутні

23-го серпня нововолинське підприємство «ВМК-Україна» отримало сертифікат «Авторизований Економічний Оператор» (АЕО). Такий статус довіри Державної митної служби України мають лише кілька українських компаній, серед яких «Нова пошта» та «Епіцентр».

Сертифікат, який свідчить про відданість компанії міжнародним стандартам і найвищим ступеням надійності в глобальних логістичних ланцюгах, отримав директор “Волинської меблевої компанії-Україна” Олександр Гоцка від голови Державної митної служби України Сергія Звягінцева, повідомляють на фейсбук-сторінці підприємства.

“Ми пишаємося цим досягненням, яке відкриває для нас нові можливості у сфері міжнародної торгівлі та співпраці з партнерами з усього світу”, – йдеться у дописі.

Як зазначили на підприємстві, сертифікат “АЕО” свідчить про високий рівень безпеки, дотримання митних правил і зобов’язань перед клієнтами.

У Держмитслужбі зазначають, що наявність статусу АЕО надає підприємству можливість пріоритетного та більш швидкого доступу до спрощень, передбачених як Митним кодексом України, так і Конвенцією про процедуру спільного транзиту.

Компанії зі сертифікатом ОАЕ отримують новий статус довіри та такі можливості:

  • спрощене декларування,
  • економія часу та коштів завдяки: швидшому процесу переміщення товарів через митний кордон (наприклад, першочергове проходження митних формальностей, використання спеціальних смуг тощо);
  • зниження ризиків у системі митного оформлення (наприклад, щодо контролю класифікації товарів, митної вартості тощо),
  • право самостійно накладати пломби на транспортні засоби.

В Україні статус АЕО, за інформацією, доступною у відкритих джерелах, мають такі компанії: “Джей Ті Інтернешнл Україна”, “Стальканат”, Епіцентр, Нова пошта, а відтепер і нововолинське підприємство “ВМК-Україна”.

Нововолинська компанія зазначила у дописі, що дякує своїм співробітникам за їхню невтомну роботу та відданість.

“Це досягнення є результатом спільних зусиль і показує, що ми готові до нових викликів і можливостей на міжнародному ринку.

Ми плануємо і надалі підтримувати високі стандарти та розвивати наші компетенції, щоб продовжувати служити нашим клієнтам і партнерам найкращим чином. Дякуємо за вашу підтримку та довіру”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя