<

На ремонт аварійного фасаду школи №2 у Нововолинську необхідно майже 6 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 1.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

У нововолинській школі №2 триває оновлення фасаду, що перебуває в аварійному стані. Роботи планують виконати до початку зими, 4-го жовтня відбудеться розгляд тендерних пропозицій.

Про це стало відомо під час зустрічі дирекції школи та помічників народного депутата Ігоря Гузя. Помічники парламентаря Андрій БокочВолодимир Шаповал та Олександра Струбицька перевіряли процес освоєння коштів, які виділені з державного бюджету за сприяння нардепа для продовження робіт з капітального ремонту фасаду школи №2.

На зустрічі Гузя з колективом школи просили посприяти в завершенні ремонту фасаду. Стіни закладу обсипаються і становить небезпеку для школярів та перехожих.

З державного бюждету за ініціативи нардепа було спрямовано мільйон гривень. Додатково також виділили 300 тисяч з обласного бюджету. З цих коштів освоїли 12 тисяч на проектно-кошторисну документацiю.

Директор школи №2 Алла Кобиш розповіла, що сума для ремонту, в порівнянні з минулим роком, збільшилась у 1,5 рази. Наразі на виконання всього комплексу робіт необхідно майже 6 мільйонів гривень. 4-го жовтня відбудеться розгляд тендерних пропозицій.

Помічник нардепа Андрій Бокоч зауважив, що ситуацію з реконструкцією фасаду буде тримати під контролем. Запропонував після вибору переможця тендеру, зустрітись з представниками підприємства підрядника. Та як найшвидше продовжити роботи з оновлення аварійного фасаду.

У школі, за кошти державної субвенції за сприяння народного депутата Ігоря Гузя, повністю обладнали кабінет хімії та закупили оргтехніку. На потреби хімкласу пішло разом з співфінансуванням біля 200 тисяч гривень, там з’явився мультимедійний комплекс та встановили нові меблі. В кабінет фізики придбали 8 ноутбуків. Сума субвенції – 77,5 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя