<

На прийом Петра Шпиги у Нововолинську прийшли 5 осіб. Активісти, ви де?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 29.09.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

28-го вересня керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига провів особистий прийом громадян у Нововолинську. Жителі, громадські активісти, дописувачі у соцмережах, які неодноразово нарікали на криміногенну ситуацію у місті, на зустріч із генералом не з’явилися.

На прийом до Петра Шпиги прийшли 5 осіб.  Мешканці міста, звертаючись до керівника волинської поліції, підіймали питання стану розкриття та розслідування правопорушень, профілактики злочинності.

Жителька селища Благодатне розповіла керівнику Головного управління Національної поліції у Волинській області, що вбивцю її доньки достроково випустили з місця позбавлення волі. Жінка бідкається, що за весь цей час чоловік не здійснив виплати за моральну шкоду в сумі 180 тисяч гривень. Де злочинець перебуває зараз ніхто не знає.

Петро Шпига запевнив, що правоохоронці встановлять його теперішнє місце перебування.

Прийом відвідали і садоводи масиву “Прикордонник”. Ігор Веселов розповів про викрадення попереднім керівником із офісу всієї документації та матеріально-технічних цінностей.

Нагадаємо, що для того, аби описати все майно, садоводи в присутності представників правоохоронних органів виламали замок у приміщенні офісу масиву. В поліції відкрили два кримінальних провадження за фактом підробки документів та крадіжки майна.

“Встановлено, що всі матеріально-технічні цінності знаходяться у колишнього голови, документація – в ревізійної комісії, яка готова її надати”, –  зауважив головний поліцейський Нововолинська Андрій Литвин.

Нововолинці розповідали про те, як стали жертвами шахраїв, та вимагали вплинути на злочинців.

Жоден із нововолинських депутатів чи громадських активістів не прийшов на прийом до генерала та не підійняв уже звичні для міста теми наркоманії, регулярних підпалів машин, погромів магазинів.

Нагадаємо читачам “БУГу” про події, які відбулися у Нововолинську влітку, та набули розголосу серед містян.

У ніч із 31-го травня на 1-ше червня невідомі особи підпалили машину активіста Руслана Влодарчика. Тоді ж перед міської радою через криміногенну ситуацію у Нововолинську громадяни зібрали мітинг.

За кілька днів невідомі потрощили машину   активістки Яни Крупник. Жінка була на мітингу, коли підпалили машину голові ОСББ Руслану Влодарчику, впевнено висловлювала свою громадянську позицію.

6-го червня в одному з будинків на вулиці Святого Володимира мешканці сполохали наркоманів, які кололися в їхньому під’їзді. Тоді на підлозі залишилася кров, а у поштовому ящику – шприци.

У ніч з 22-го на 23-тє серпня невідомі підпалили літню альтанку біля кафе “Вареники”. На відео зафіксовано, як двоє чоловіків підбігли до закладу та облили альтанку невідомою легкозаймистою речовиною і підпалили.

Тієї ж ночі на вулиці Небесної Сотні дотла згорів будинок. Причина загорання – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

27-го серпня невідомі розтрощили заднє скло автомобіля марки “Рено”.

У ніч із 7-го на 8-ме вересня вандали розбили вікна у кафе “Сімейна пекарня” та розтрощили двері супермаркету “АТБ”. Така ж доля спіткала і магазин “Вепр”.

Відсутність громадського активу на прийомі – це звичка жити за принципом “моя хата скраю” чи демонстрація уміння висловлювати своє незадоволення лише у соцмережах?




коментарів: 3
  1. Ми – активісти, тут. Проте, ми не віримо “оновленій” поліції, а особливо її начальству від якого отримуємо відписки і спостерігаємо затягування часу. Чого ми там не бачили?

  2. які на х… активісти ?ви що сліпі ? все давно куплено.особливо подобається активіст влодарчик… і його потуги з ціллю створення ОСББ в кожному будинку.а також його товариш сиротюк ( член партії регіонів )

  3. Не треба винити активістів, що вони не прийшли на прийом, просто не вірять поліції-міліції люди от і все. А це виступання біля міськ ради то звична показуха деяких активістів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок