<

У Нововолинську невідомі вночі підпалили машину активіста Руслана Влодарчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:17 | 1.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
44
/ коментарів 12

З 31-го травня на 1 червня невідомі підпалили автомобіль, який належить громадському активісту, голові Асоціації ОСББ “Містечко” Руслану Влодарчику. Інцидент трапився близько другої години ночі.

Червоний Opel Omega підпалили прямо в дворі активіста на п’ятому мікрорайоні. Чоловік залишив на ніч авто біля будинку, де проживає.

Як відомо, Руслан Влодарчик займається викриттям корупційних схем у місті та боротьбою з наркоторгівлею. Активісти впевнені, що підпал був помстою за його громадську діяльність.

Близькі друзі Влодарчика розповідають, що активіст прокинувся від звуку сигналізації, яка спрацювала в його машині.

“Виклик отримали о 2.01. Причина загоряння – підпал, внесли відомості в ЄРДР. Була вилучена пластикова пляшка з характерним запахом паливо-мастильних матеріалів. Призначаємо експертизу, проводимо слідство”, – розповів головний поліцейський міста Андрій Литвин.

Відомо, що вже встановили коло підозрюваних, причетних до злочину.




коментарів: 12
  1. І чого це мене Влодачік до ворогів своїх приписав? Невже тому,що вибори мені програв на своєму ж окрузі? Так програв він не тільки мені , ще й двом кандидатам і став лише четвертим…..

      • я просто більше причин не бачу. знаю того Влодарчіка 30 років…з різних сторін. Колись разом навіть бізнесували, а тут ворог…

  2. після Майдану палити автівки стало модно. Як то кажуть активісти Революція гідності то наш шлях у Європу!

  3. Виклик в пожежну був о 1:50. Машина пожежних прибула на місце виклику о 2:01. Їхали на виклик не спіша і з увімкненим маячком тільки,без сирени.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя