<

«Містечко атракціонів» у Нововолинську готується до літнього сезону

19:10 | 14.04.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1263
/ Коментарі відсутні

«Містечко атракціонів» у Нововолинську готується до літнього сезону. На території парку уже замінили дві каси, що були розташовані перед головним входом.

Як розповів БУГу директор «Містечка атракціонів» Максим Галінський, каркас демонтованих кас був трухлявим, а саме приміщення сире. Нова каса розташована біля атракціону «Колесо огляду» та згодом розпочне роботу.

Максим Галінський також планує встановити зону відпочинку, щоб відвідувачі парку мали змогу гарно провести свій вільний час. Нині у «Містечку атракціонів» функціонують «Колесо огляду», «Гойдалки обертаючі», «Веселі гірки», «Гусениця», «Човник», «Батут», «Карусель» та «Лабіринт».

Атракціон «Гусениця», який дуже полюбляють дітки, адміністрація перенесла у центральну частину «Містечка атракціонів». Тут також розташовані машинки-гойдалки. Директор парку додав, що до літа, після ремонту, побільшає кількість елементів на даному атракціоні.

Проводиться озеленення території новими видами дерев та квітів, демонтовано старі клумби. Нагадаємо, що раніше директором парку був Роман КрасинськийУ 2021-му році відкрили ще декілька нових атракціонів.

У 2023-му році в Нововолинському «Містечку атракціонів» призначили нового 24-річного директора. У цьому ж році на атракціоні «Колесо огляду» встановили нові сидіння. Ремонтні роботи провели й на «Веселих гірках» – здійснили заміну електропроводки, пофарбували труби, замінили анкера на центральні опори, адже старі згнили.

Варто наголосити, що повна реставрація усіх атракціонів вартує чималих коштів, та з підтримкою відвідувачів парку вдається запроваджувати оновлення та продовжувати роботу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок