<

«Міс Україна Земля-2019» Діана Шабас у студії БУГу розповіла про шлях до перемоги у престижному конкурсі краси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 8.01.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

«Міс Україна Земля-2019» Діана Шабас з Нововолинська завітала в студію інтернет-видання «БУГ», щоб відповісти на 30 запитань рубрики АНКЕТА, а також розповісти в інтерв’ю про участь в конкурсі та здобуття перемоги.

Один з трьох головних титулів “Міс Земля” здобула Діана та представила країну в міжнародному конкурсі на Філіппінах. Поспілкуватися з дівчиною про її участь в “Міс Україна-2019” та “Міс Земля-2019” журналісти БУГу довірили професіоналу в цій сфері.

Організаторка конкурсу “Княжна Володимира” та володарка титулу княжна Анастасія Азанова дізнавалася про те, як в життя Діани прийшов конкурс та про участь в Міс Земля-2019.

– Як часто приїздиш додому і як тебе зустрічає Нововолинськ?

Останні 5 років буваю дуже рідко через мій графік, приїжджаю на кілька днів. Та завдяки конкурсу, тривалий час перебуваю в Україні, тому навідуюся додому частіше. Приємні коментарі та побажання писали дівчата з Нововолинська, а моя школа, перша, записала окреме вітання на підтримку, це приємно.

– Як “Міс Україна” прийшла в твоє життя?

Це йшло з дитинства. Мій перший титул – “Міс посмішка” на конкурсі “Міс Білосніжка”. Два роки підряд я була на кастингу конкурсу, але постійно тікала на контракти по модельному бізнесу в інші країни Цього року, коли я повернулася з Індії, мене зловили (усміхається – ред.) і запросили на кастинг.

– Розкажи про благодійний проєкт для конкурсу.

Дуже подобається, що є таке правило. Це те, заради чого існують конкурси – допомогти, привернути увагу до проблеми, а не просто посмішка красивих дівчат. Я мала робити інстамарафон, але мою сторінку видаляли, були проблеми. Довелося швидко придумати щось інше і за один день зробила фотозону в Нововолинську. Збирала кошти для діток з вадами.

– Чи впливає вільне володіння англійською на результати конкурсу?

У нашому світі без англійської ніяк. Вчила зі школи, але через те, що літала по контрактах в різні країни, пішла практика. Дякуючи цьому, могла вільно спілкуватися з членами журі на Філіппінах.

– Розкажи про участь в “Міс Земля-2019” на Філіппінах.

Конкурс тривав місяць. Ми прибирали пляжі, їздили в школи, заохочували людей змінювати цей світ. Конкурс про екологію та захист навколишнього світу.

Було насичено та важко, але воно того варте. Щодня о 6-й ранку вже сніданок. І ти маєш бути красива та зі стрічкою, представляючи свою країну. Щодня ти несеш відповідальність за всю Україну серед 85-ти дівчат з інших країн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа