<

Міський голова Нововолинська зустрівся із представниками найбільшого бізнесу міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:38 | 8.01.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ коментарі 4

Міський голова Нововолинська Борис Карпус на зустрічі з підприємцями розповів про кардинальні зміни у якості управління містом, а також про оновлений формат та підходи до співпраці з бізнесом.

Є намір розвивати потенціал Нововолинська та сприяти залученню інвестицій, стимулювати створення нових робочих місць, повідомляють на сайті міста.

На часі – написання стратегічного плану розвитку міста. Вже напрацьовані етапи його створення.

“Ми спілкуємося із експертами, які зголосилися допомогти у цьому питанні”, – сказав міський голова.

Очільник міста ознайомив бізнесменів із основними показниками бюджету міської територіальної громади на 2021 рік, державні дотації, систему оподаткування.

Вели діалог про бюджет розвитку. Це асигнування, спрямовані на покращення умов для жителів громади – ремонт доріг та будинків, освітлення вулиць, закупівля обладнання. Попри те, що є велика нестача коштів, міський голова запевнив, що буде поетапне виконання робіт.

Представники бізнесу активно обговорювали питання стосовно оптимізації вуличного освітлення, облаштування пішохідних доріжок та вирішення проблеми паркування у місті.

Крім того, мер анонсував створення робочої групи по розширенню бази оподаткування без збільшення фіскального навантаження на підприємців. Представники бізнесу можуть подати свої заявки щодо членства у цій робочій групі.

За словами міського голови, ще одним нововведенням є ідея організації міських толок, які було б доцільно проводити хоча б раз на півріччя.

Карпус наголосив, що міська рада готова йти на зустріч бізнесу, якщо буде ініціатива розширювати потужності. Він запевнив, що у рамках чинного законодавства влада максимально сприятиме цьому.




коментарів: 4
  1. анонсував створення робочої групи по розширенню бази оподаткування – ?
    без збільшення фіскального навантаження на підприємців – ???
    Мдя, конкретика тут дуже необхідна…Чекаемо..

  2. Представники бізнесу активно обговорювали питання стосовно оптимізації вуличного освітлення, облаштування пішохідних доріжок та вирішення проблеми паркування у місті.С П Є Ц И ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя