<

Мешканка Нововолинської громади померла у Польщі: дочка просить допомогти зібрати півтори тисячі євро, щоб привезти тіло матері

15:18 | 18.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
8825
/ коментарів 7

38-річна Надія Гергеща з Благодатного Нововолинської громади померла у Польщі. Перевезення тіла жінки з-за кордону вартує дуже дорого, сім’я таких коштів не має. Тому 18-річна донька померлої Богдана Ірза відкрила збір коштів та просить долучитися усіх небайдужих.

Як розповіла Богдана Ірза, їм подзвонили з селища Отвоцьк, що недалеко від Варшави, та повідомили про те, що мати померла, причин наразі не назвали. Рідним допомогли знайти фірму для перевезення тіл в Україну, проте сума виявилась непід’ємною.

Сім’ї померлої фірма назвала суму у понад 1500 євро. Друзі та небайдужі мешканці Нововолинська організували збір коштів, аби допомогти родині.

Переказати кошти на перевезення тіла Надії Гергещі з Польщі можна за посиланням або за реквізитами карти доньки:

5375411423484356Богдана Ірза




коментарів: 7
  1. Мене дивує у таких питаннях,чому родичі просять гроші у нас ,хто тут працює за багато менші гроші,невже померлі за кордоном не відсилали рідним кошти,де ви їх дівали,чому якусь частку не відкладували на чорний день?

  2. Треба знайти фірму якщо працювала офіційно то повинні виплатити убезпеченє через суд треба складати

  3. Не переказували ви кошти донці-100%!не Дмитро,не адекват!Тільки хайп!БЛА-БДА-БЛА!У мене в сімї було 2 онкології,гроші у чужих не просив,крутився як міг,на 2-3х роботах,але забезпечував лікування!П С-ЦАРТВВО НЕБЕСНЕ померлій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок