<

Мешканка Нововолинська зайняла перше місце в Міжнародному конкурсі у грі на фортепіано

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 18.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1631
/ коментарі 4

Учениця Нововолинської школи мистецтв взяла участь в Міжнародному дистанційному багатожанровому конкурсі «Талантія» та здобула перемогу.

Анна Тимчук, учениця викладача Циган Л.П. стала лауреатом І ступеня у номінації «Фортепіано.Соло» своєї категорії, йдеться на сторінці Нововолинської школи мистецтв.

Творчі роботи оцінювало професійне журі, яке складалось з відомих музикантів, співаків, артистів, режисерів з України, США, Німеччини, Китаю, Аргентини, Польщі, Бразилії, Мексики, Сингапуру, Туреччини, Австрії, Іспанії та інших країн, а також провідних українських викладачів творчих дисциплін, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва.

Конкурс відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України, а також Департаменту культури Київської міської державної адміністрації, пройшов 23 травня 2021 року. І відкрив нові можливості для учасників з усього світу, дозволяючи їм долати географічні кордони, матеріальні бар’єри та можливі перешкоди з боку здоров’я.




коментарів: 4
  1. Аня, молодчинка, так тримати ! Ти наша гордість. Натхнення і витримки тобі у досягненні своєї мрії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок