<

Мешканців Нововолинської громади попереджають про заборону використання піротехніки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 25.12.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
860
/ коментарів 10

На території Нововолинської міської територіальної громади заборонено використання піротехнічних виробів.

Відповідне розпорядження прийнято з метою забезпечення охорони публічної безпеки й порядку, запобігання нещасним випадкам, запобігання правопорушенням під час проведення святкових, новорічних і різдвяних заходів, повідомляють на сайті міської ради.

Наголошують, що заборонено використання піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютів тощо) на вулицях, прибудинкових територіях, у громадських місцях.

Заборона розповсюджується на суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення на території громади.

Зазначають, що контроль за виконанням розпорядження будуть здійснювати працівники поліції та управління муніципальної варти.




коментарів: 10
  1. А яка це стаття згідно закону України ??? Та яка відповідальність згідно закону ?

    • Згідно закону не скажу а ось якщо мені з друзями вдасться упіймати когось із ваших “юних піротехніків” то мало точно не покажеться, то вже буде поза лишніми очима та всякими законами

        • ну мене без друзів важко зустріти) А за використання піротехнічних виробів на людях і правда можна добре по вухах отримати. Люди зараз дуже агресивні і боюсь закон тобі тут не допоможе..

  2. штрафувати потрібно тих хто розповсюджує для шпани ті петарди та феєрверки. А хто саме і де саме то не важко знайти, було б бажання

  3. Попався би ти з тими стріляннями та петардами один з другим на очі деяких атошників у яких і так психіка порушена. Не позаздрив би я тобі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця