<

Волинські піротехніки отримали відзнаки за розмінування Донеччини

07:35 | 14.09.2023 / Новини / , , /
Перегляди
89
/ Коментарі відсутні

Волинським піротехнікам, які працюють на Донеччині, вручили відзнаки та чергові спеціальні звання.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Нагороди й грамоти працівникам групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Луцьк, які виконують завдання за призначенням під час чергової ротації на Донеччині, вручив заступник начальника з реагування на надзвичайні ситуації Віктор Милостивий та начальник відділу персоналу ГУ ДСНС України у Волинській області Володимир Синчук.

За мужність і відвагу, самовідданість і високий професіоналізм, сумлінне виконання завдань за призначенням в умовах воєнного стану нагрудним знаком «Знак Пошани» нагороджений начальник групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Віталій Гаврилюк.

Подяками Державної служби з надзвичайних ситуацій нагороджені старший сапер Андрій Мирончук та водій-сапер Віктор Мороз, почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації – заступник начальники групи піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Андрій Романчук.

Чергові спеціальні звання – сержант служби цивільного захисту – присвоєні саперам Андрію Мирончуку, Павлу Ханенчуку та Павлу Поліщуку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок