<

Мер Нововолинська зрізав премії керівникам комунальних установ у 4 рази

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 30.03.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
63
/ коментарів 9

До відзначення дня комунальника міський голова Нововолинська не видав премії керівникам комунальних установ у 100%-розмірі, як це робила попередня влада.

Меру громади Борису Карпусу подали звернення про нарахування премій в розмірі посадового окладу. Однак, міський голова зрізав їх у 4-5 разів, повідомляють у фейсбук-групі Нововолинськ інфо.

“Кажуть, що Жигалюк, Мотика і Озімчук дуже обурилися на мера через мізерні премії на день комунальника. Минулого року і в попередні роки їх преміювали у розмірі 100% посадового окладу. Скільки просили – стільки їм давали. Цього року Борис Карпус вперше обрізав преміювання в 4-5 разів”, – йдеться у дописі.

У розпорядженні 2020 року, яке підписане Сторонським, коли міським головою був Віктор Сапожніков, і яке до речі, не опубліковане на офіційному сайті міста, йдеться про преміювання у розмірі посадового окладу керівників комунальних підприємств.

У розпорядженні 2021 року, яке підписане Карпусом та розміщене на офіційному сайті міської ради, премії до свята склали 20-30% посадового окладу.

Фото на головній – сайт Нововолинськ.com.ua




коментарів: 9
  1. А за що вам премії???
    Ви подивіться що вони з обрізкою дерев витворяють, неговорячи вже про благоустрій

  2. З Вікіпедії: “Премія (від лат. praemia — нагорода, відзнака) — одна з форм заохочення успіхів, досягнутих в праці, науці, літературі, мистецтві чи іншій суспільно корисній діяльності”
    Премії не зрізають.

  3. Так в тому то і справа що премії робітникам мали бути, а то такий піар хід зробив і сам збагатіа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер