<

Математика легко: Наталія Венгрин з Нововолинська заохочує дітей до навчання через TikTok

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 15.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
8907
/ коментарі 3

У студію БУГу завітала вчителька математики з Нововолинського ліцею №7 Наталія Венгрин, яка своїми навчальними відео підкорила користувачів мережі «TikTok».

Наталія викладає відеоуроки з математики у соціальну мережу, де вони користуються неабиякою популярністю серед батьків та дітей.

Зараз на TikTok-акаунт вчительки підписано понад 55 тисяч людей. А найпопулярніше відео, про ділення десяткових дробів, набрало 825 тисяч переглядів.

“Насправді, коли я обирала професію, точно знала, що хочу бути вчителем. Математику дуже любила зі шкільних років”, – згадує Наталія.

Ідея створення каналу вчительки у TikTok пов’язана з онлайн-школою.

“Ще три роки тому знімала ролики на Youtube для восьмого класу. Але уроки записувала досить тривалими, адже викласти увесь матеріал займало – 15-20 хвилин.

Хоча такі відео теж користувались популярністю, та дітям було не цікаво довго слухати математику”, – розповідає блогерка.

Більше про відео-уроки з математики та успіх Наталії Венгрин у молодіжній мережі TikTok – дивіться у відео:

Школярі задоволені ідеєю створення онлайн-уроків, адже є можливість засвоїти шкільний матеріал – вдома, переглядаючи математичні ролики.

“Світ змінюється, ми розвиваємось. Діти більше цікавляться мережою TikTok, аніж школою. Тому аби не змушувати їх покинути віртуальний світ, я вирішила бути поруч, аби школярі проводили свій час з користю”, – говорить вчителька.

Більшість дітей заохочуються навчатись математики саме з TikTok.

“Не нав’язувала та не заставляла вчити математику через онлайн-уроки, діти зацікавились та самі проявили ініціативу”, – наголошує Наталія.

Нагадуємо, після стрімкої популярності Нововолинської блогерки, читачі БУГу зазначили, що жалкують, адже у них не було такої вчительки, як пані Наталія, адже вона дуже легко і доступно все пояснює.




коментарів: 3
  1. Якщо написали матеріал про це, то чому не вказали посилання на акаунт вчительки? Де читач має знайти те, що стало інфоприводом для написання матеріалу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок