<

Марія Душук у студії: говорили про заходи до Дня Незалежності і Дня міста та культуру Нововолинської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 14.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2061
/ 1 коментар

«Нація без культури – нація без душі». Так вважає новопризначена начальниця відділу культури Нововолинської міської ради Марія Душук. БУГ у відеоінтерв’ю дізнався про плани на розвиток громади та заходи, що чекають на нововолинців до Дня Незалежності та Дня міста.

Марія Душук – викладачка школи мистецтв, а останній рік, розповідає, перебувала у творчій відпустці за кордоном. Однак повернулася у місто і на новій посаді планує розвивати культуру громади Нововолинська. Разом із тим, за сумісництвом продовжить викладати вокал. Вона постійно разом із вихованцями організовувала флешмоби в місті та їздила з дітками на конкурси, де займали призові місця.

Говорить, що встигла побачити лише “вершину айсбергу” на посаді начальниці відділу культури. Роботи – дуже багато, тим більше, ми маємо нові установи, які знаходяться у селах громади. Говорили в інтерв’ю про розвиток закладів культури, оновлення локацій у парку (зокрема танцювального майданчику та літньої естради) то про ряд інших моментів.

БУГ першим дізнався про заходи, що чекають до Дня Незалежності та Дня міста та Дня шахтаря. Зауважимо, що цього року святкування дня народження міста і шахтарського свята відбудеться в один день – у суботу, 28-го серпня. Бо 29-го в Україні – День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

23-го серпня розпочнуться заходи, приурочені святам. Вперше у Нововолинську відбудеться нічна екскурсія. Традиційно, на День Незалежності пройде велопробіг у вишиванках. На День міста чекає гала-концерт за участю відомих українських виконавців та місцевих артистів. Підготували ще ряд заходів для святкування, зокрема планують започаткувати мистецький проєкт «URBANFEST».

Про розвиток культури громади та більше про заходи – дивіться у відео:




один коментар
  1. Машка, давай так, шоб все було чинно і без лишнього шуму.
    Шоб мешканці не проклинали а ні організаторів а ні учасників, як ото під час недавнього фестивалю під Луцьком.
    Здоров’я вам, бо красою Бог не обділив!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота