<

Красуня БУГу: візажист Аліна Захарчук з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 27.10.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
95
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 23-річною мешканкою Нововолинська Аліною Захарчук. Дівчина – візажист і стиліст по зачісках.

Красуня розповідає, що в житті їй дуже пощастило, бо хобі стало улюбленою роботою.

“Кажуть, коли робота приносить задоволення – це найбільше щастя. Так склалося і в мене. Результат моєї роботи дає впевненість і красу іншим людям, а це приносить задоволення і мені”, – розповідає Аліна.

На своїй сторінці в інстаграм вона любить ділитися з дівчатами оглядами косметики, корисними порадами та відео-уроками по макіяжу.

“Більшість мого часу займає робота, але коли з’являється вільна хвилинка, не пропущу можливість випити каву з подругами або провести її з коханою людиною”.

Як майстер індустрії краси, дівчина дуже цінує час інших людей і намагається ніколи не запізнюватись. Це одне із правил її життя.

Кілька порад для дівчат від красуні:

  • Хороший догляд за шкірою, це 50% вдалого мейку, не шукайте яким тоном замаскувати ваші проблемки, а почніть доглядати за вашою шкірою.
  • Міцелярну воду обовязково потрібно змивати! Незважаючи на те, що виробник пише, що цього робити не потрібно.
  • Ніколи не тестуйте тональну основу на руці, бо шкіра рук частіше за все відрізняється від шкіри обличчя, краще нанесіть на щічку і протягніть на шию, так ви точніше підберете підтон тональної основи.
  • Консилер бажано обирати тон в тон, або на тон світліше за вашу тональну основу.

Підбірка світлин Аліни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця