<

Красуня БУГу: майстер манікюру з Нововолинська Юлія Воронюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 25.08.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
150
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 27-річною мешканкою Нововолинська Юлією Воронюк.

Дівчина – майстер манікюру. Розповідає, що не вона обрала професію, а вона її. Займаючись роками улюбленою справою, жодного разу не пошкодувала про свій вибір.

“Коли навчалась на 4 курсі в університеті, захотілось піти на курси і вагалась, що обрати: макіяж чи манікюр. Долею випадку в маршрутці побачила рекламу школи та пішла на навчання. З перших занять зрозуміла, що це моє, мені дуже подобалось і я із захопленням опановувала цю професію. Хоча мене всі родичі і знайомі відмовляли, що це не професія, а лише хобі. Та я почала працювати і за пів року вирішила не поступати на 5 курс університету та повністю віддалась роботі. І ні разу про це не пошкодувала, бо нема нічого кращого, ніж знайти свою справу у житті”, – пригадує Юля.

Найголовніше правило по життю для красуні – не стояти на місці, постійно вчитись та розвиватись, вкладати в себе, бо лише так можна досягти бажаного результату.

“Так, як я працюю в сфері краси, то і догляд за собою завжди на першому місці. І так, як працюю з дівчатами, які є бровитсами, перукарями, лешмейкерами, візажистами тощо, то і постійно ходжу на різні б’юті процедури”, – говорить дівчина.

Підбірка фотографій із фейсбук-сторінки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя